Nano Snowboards - Kolekce 2015/2016

Po nějaké době se opět dostáváme k našemu přehledu snowboardového vybavení Buyer´s Guide 2016 a představování značek, které jsou v něm obsaženy. Dnes se podíváme za českou značkou Nano Snowboards, která při tvorbě svých produktů vsadila především na kusovou výrobu a individuální přístup. Krátké představení této značky vám poskytneme na následujících řádcích.

Jsme česká snowboardová značka. Zakládáme si na vysoké kvalitě, kusové výrobě, a to výrobě téměř na míru, kde velkou úlohu hraje ruční práce. Všechna prkna vyrábíme v České republice již 15 let. Naším cílem je stále zdokonalovat technologii výroby a pracovat s novými možnostmi materiálů dovážených z celého světa. O našich prknech, si díky naší technologii troufáme tvrdit, že jsou nezlomitelná. Přesto si zachovávají nízkou váhu a potřebnou pružnost. 

Individualita výrobku je v dnešní době spíš výjimečná vlastnost. My se na ni zaměřujeme a dokladem toho je i možnost vytvoření grafiky prkna, podle vlastního návrhu.

Tam kde věci vznikají. Není to fabrika, ale dílna.

Dalším přístupem, kterým se naše značka vymezuje, se stává jiné pojetí grafiky a vzhledu prken.

Design je v dnešní době často instantní záležitostí zaměřující se ekonomickým směrem, bez důrazu na autentičnost a kvalitu.

My chceme vytvářet příběhy a přivést do světa snowboardingu ty nejlepší grafiky a ilustrátory z různých koutů Česka. Tímto směrem vznikají a i nadále budou vznikat nové kolekce Nano Snowboards.

Jak vznikala současná kolekce a jak celý proces vypadá, ukazuje tahle koláž vystřižená z katalogu.

Zakončením každé kolekce je katalog, který prezentuje prkna, přesně tak, jak vznikala pod rukama jednotlivých autorů.

Pokud nám napíšete, rádi vám katalog zašleme až domů. Naší letošní kolekci najdete i v nejrozsáhlejším přehledu snowboardového vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide 2016.

Nano team vznikl před dvěma lety a bude se i dál rozvíjet. V našem teamu najdete: 

Tomáše Krále, Tomáše Kilba

Pavla Šálka

Tomáše Niessnera

Další prkna z naší kolekce i podrobnější informace o výrobě najdete na www.nanosnowboards.cz.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!