Burton Girls Presents 2016 - Kimmy Fasani & Kelly Clark

Burton Snowboards se opět hlásí se svou letošní webovou sérií Burton Presents. Po prvním dílu z pánské části tu máme úvodní díl té dámské. Burton Girls Presents vstupují na scénu s profily Kimmy Fasani a Kelly Clark.

O letošním projektu značky Burton Snowboard, který nese název Burton Presents jsme vás již informovali v podobě úvodního teaseruprvního dílu, ve které se nám představili Ethan DeissZak Hale. V návaznosti na pánskou část tohoto projektu jsme vystavili i upoutávku na tu dámskou a dnes vám přinášíme úvodní díl Burton Girls Presents 2016. V něm se můžete těšit na luxusní záběry s Kimmy FasaniKelly Clark.

Obě tyto snowboardistky si za dobu svého působení na snowboardové scéně vydobily uznání a své postavení v Burton teamu mají zasloužené. Přesvědčí vás o tom i díky následujícímu editu, který nese podtitul All Day.

Další edity nás čekají již brzy, tak zůstaňte naladěni na vlně Burton Snowboards.

10/​14 - Ben Ferguson
10/​28 - Mikkel Bang a Mikey Rencz
11/​11 - Danny Davis
12/​9 - Mark McMorris

10/​20 – Burton Girls Presents: All Night
11/​3 – Burton Girls Presents: All Time

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!