Burton Presents - Mark McMorris

Již třetí díl letošního webového projektu značky Burton Snowboards je tady. Po mega našláplých editech Burton Presents, ve kterých se nám představili Mikey Rencz, Jussi Oksanen, Mikkel Bang a Jeremy Jones, je tu další pán na "holeni". Je jím Mark McMorris.

Minulá sezóna byla pro Marka McMorrise hodně přelomová a především mega úspěšná. Asi i proto bylo potřeba, aby tento "letec" měl v projektu Burton Presents svůj vlastní full part. 

Markova loňská cesta začala v prosinci, kdy vyhrál zastávku Dew Tour. Dále pokračoval do Aspenu na zimní X-​Games, kde si ale bohužel zlomil žebro. To nebyla dobrá věc, dvanáct dnů před začátkem Olympíjských herSoči. Odcestoval tedy rychle do Rakouska, kde se pokusil co nejlépe své tělo zrehabilitovat a navzdory bolesti v Soči nastoupit a získat bronzovou medaily v disciplíně Slopestyle.

Tím sezóna ale ještě rozhodně nezkončila. Pozvánka od Travise Rice do Baldface Lodge se neodmítá, a tak další cesta vedla právě tam. Svou loňskou úspěšnou pouť pak Mark ukončil na Burton US Open.

Cesta to byla dlouhá a bolestivá, ale Mark McMorris vše zvládl a nyní ho čeká další sezóna. Podívejte se na další díl projektu Burton Presents a těšte se na další díly, které k vám dorazí již brzy. 

Zde je rozpis jednotlivých partů a data, kdy je můžete vidět online:
28.10. – Mark Sollors a Alek Oestreng
11.11. – Danny Davis Peace Park
18.11. – Kimmy Fasani
25.11. – Zak Hale a Ethan Deiss
2.12. – Kelly Clark, Enni Rukajärvi a Chloe Kim

Stay tuned...

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!