First Judgment - Full movie by The Lawsbury

Pokračujeme ve víkendové náloži snowboardových videí a na neděli padl kousek First Judgment od kanadské party The Lawsbury. Tenhle půlhodinový streetový film z Quebecu si nenech ujít.

Už dubnový teaser nám naznačil, že film First Judgment od The Lawsbury crew nebude jen tak druhořadým kouskem, který jen tak někde zapadne a už si na něj nevzpomeneme. Před několika týdny ho kluci vydali v plné délce a my si ho dnes společně dáme. Po shlédnutí jsme si sice říkali, že by mohl být o něco kratší a sestříhaný trochu lépe, ale když si vezmeme film jako celek, nevyznívá vůbec špatně. Čeká vás půlhodinka syrového urban snowboardingu, za kterým rozhodně stojí hodně úsilí a práce. A to my ceníme. Co na to vy, líbí se vám First Judgment?

Jezdci: Hugo Dubé Bouchard, Alex Trudeau, David Yelle, Jeffrey Caillé, Jacob Gosselin, Gabriel Lapointe, Patrick Parent, Pier-​Olivier Fournier

Sponzoři: Technine, Von Zipper, Empty Can, Optional Clothing, Boutique Adrénaline, Check the Feed

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!