Grand Shred Season 2014

A je to opět tady, Grand Shred Season 2014 je venku a my se tak můžeme pokochat dalším dílem projektu Davida Koláře, kterého většina zná pod přezdívkou Kometa nebo DaKom. Více už k tomuto videu přímo jeho tvůrce.

Ahoj! Zdravim všechny srdcaře, co se těší až nam to zase napadne. Pro připomenutí loňský sezóny a navnazení na tu nastávající, zkoukněte tohle video, který jsem sestříhal opět v trochu delší stopáži. Pokud vydržíte až do konce, uvidíte kreativní a technický triky na railech a i přez nepříznivý sněhový podmínky skoky a powder. Video jsme točili převažně ve Špindlu Weedkách, ale i na Poniklý a v Laaxu. Svoje triky předvedou známí killeři i místní lokal heroes.

První v řadě Cartman, následuje Hradečák, T. Císař, Papež, O. Camrda, T. Raiser, Snowpark Design people, v čele s M. Slavíkem, kterej to na konci zabije ve svým stýýýlu. Na Burton Madness řádili D. Bergmann, V.P.Gniazdo, Roko, M. Ježek, D. Čonka, Knápek, Kolda. Weedky si připomenem se Šmoulou, RHáčem, Danýnem Šimonem.

Užijte si video, proklikejte se ke svým oblíbeným jedcům a jestli toho nebudete mít dost, je tu i loňský G.S.S., u kterýho mi úchylové na YouTube vypli po tejdnu zvuk. Díks za pozornost a jděte na to, peace!

Grand Shred Season 2014

Grand Shred Season 2013 

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!