NEVER TOO LATE MOVIE - crowdfunding trailer

Konečně přišel den, kdy vám servírujeme trailer k našemu připravovanému filmu NEVER TOO LATE movie! Právě dnes se můžete mrknout na něco z toho, co jsme během sezóny natočili, a také si vyslechnout, proč právě od vás potřebujeme pomoc.

Jak asi spousta z vás zaznamenala, během letošní zimy jsme za Freeride.cz společně s Inmove Films a předními českými a slovenskými ridery natáčeli po dlouhé době větší snowboardový filmový projekt, který dostal jméno NEVER TOO LATE MOVIE. Během následujících dnů se o tomhle projektu dozvíte z různých stran mnohem více, teď si ale dejte trailer, který vám řekne vše co je v tuhle chvíli potřeba. Zásadní informace je, že se k vám poprvé v naší historii obracíme s přímou prosbou o finanční podporu skrz crowdfundingovou kampaň na portálu Hithit.cz.

Pomozte nám dokončit projekt NEVER TOO LATE MOVIE a staňte se jeho součástí! Veškeré info a možnosti jak přispět najdete TADY. Předem MOC DĚKUJEME!

Další zajímavé články

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!

Tradiční RetroJam na Neklidu proběhne již tuto sobotu

Již 12. ročník tradiční oldschool akce “RetroJam” na Neklidu u Božího Daru se uskuteční v sobotu 16.března. Lokálové zvou na nabitej program, parádní set-up a atmosféru staré dobré snb akce, kterou jinde nezažiješ. Více o akci se dozvíš v tomto článku!

Špindl hostí poslední zastávku Snowboard Zezula Tour 2024!

Již tuto sobotu se utkají čeští snowboardisti různých věkových kategorií ve Špindlerově Mlýně na poslední letošní zastávce Snowboard Zezula Kids Tour a MČR juniorů a dospělých!