Paradigme - Full movie by Ero One Films

Máte hlad po plnohodnotných snowboardových filmech? Chcete zkouknout nějaký zajímavý dokument, ideálně z prostředí backcountry? Jeden takový kousek tu pro vás dnes máme. Je jím full movie Paradigme od švýcarských Ero One Films.

Ve společnosti kluků z Ero One Films se vydáme do Walliských Alp, kde natáčeli většinu záběrů pro svůj zatím poslední kousek s názvem Paradigme. 99% záběrů kluci natočili v backcountry a my jsme za to rádi. Filmů z volného terénu je nyní jak šafránu a o to větší radost z tohoto filmu máme. Pár urban a parkových záběrů v Paradigme uvidíte, ale je jich tak málo, že ani zarputilého freeridového příznivce neurazí. 

Vydáváme se tedy do jižního Švýcarska, kam nás doprovodí jezdci - Mat Schaer, Estelle Balet, Levi Luggen, Féfé Pellacani, Julien Emch, Fred Couderc, Emilien Badoux, Sam Schaer, Carlos Gerber, Christian Weber, Aurel Anthamatten, Dan Premand a jejich přátelé.

Sponzoři: Les 4 Vallées, Head, K2, Salomon suisse, DC, Doodah, Nidecker, Rip Curl, Nixon, Inglewood, Volcom, West, SnowSurf, EpicTV, Whiteout, MethodMag, Transworld.

Režie: Julien Roserens
Produkce: Thierry Sermier, Julien Roserens
Kamera: Julien Roserens, Jon Vital
Foto: Thierry Sermier
Edit: Jules Guarneri 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!