X Games Real Snow 2016 - Hlasuj pro nejlepší edit

Rok se s rokem sešel a my tu máme další pokračování oblíbené soutěže X Games Real Snow. V letošním ročníku se setkalo šest našláplých urban editů, které budou každý den bojovat a vaše hlasy. Kdo se nakonec stane vítězem?

Do prestižní soutěže X Games Real Snow 2016 dostalo pozvánku šest celosvětově uznávaných urban snowboardistů, kteří natočili opravdu hodně šílené kousky. Na natočení a sestříhání svých devadesáti sekundových editů měli dva měsíce a právě teď probíhá hlasování o ten nejlepší. Do výsledků samozřejmě zasáhnou i letošní soudci, kterými jsou legendy Jeremy Jones, Mikey LeBlanc, Eddie Wall a hlavní rozhodčí X Games Tom Zikas.

A kdo že jsou ti nejlepší urban jezdci, kteří se uchází i o vaše hlasy? Do letošní šestky patří Frank Bourgeois, Cole Navin, Jake Welch, Dylan Thompson, Zak HaleAnto Chamberland. Hlasování bude ukončeno 13.března a o den později budou uveřejněny výsledky. Na stánce X GAMES REAL SNOW 2016 můžete každý den hlasovat pouze jednou, takže si svou volbu pořádně rozmyslete. 

V následujících videích se podívejte, co si pro vás pánové připravili, ale POZOR, je to hroznej masakr. Tady to je.

FRANK BOURGEOIS
Věk: 25 - Trois-​Rivieres, Quebec 

COLE NAVIN
Věk: 20 - Worcester, Massachusetts 

JAKE WELCH
Věk: 29 - Salt Lake City, Utah

DYLAN THOMPSON
Věk: 28 - Hood River, Oregon

ZAK HALE
Věk: 23 - Big Bear, California

ANTO CHAMBERLAND
Věk: 27 - Montreal, Quebec

Hlasování probíhá na oficiálních stránkách X GAMES REAL SNOW 2016.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!