5 Grabů s Dušanem Křížem

Dušan Kříž vám v tomhle videjku natočeném na ledovci Stubai ukáže, jak si hodně zábavně zpestřit ježdění na skocích v parku a to díky ne úplně standardním grabům. Pojďte na to!

Dušan Kříž s námi v říjnu natáčel a fotil při Moreboards Premiere na rakouském ledovci Stubai a mimo jiné jste ho mohli vidět diktovat ve videoreportu nebo na fotkách. Dnes tu máme definitivně poslední materiál z této perfektně vydařené akce, na kterou jsme vyrazili za podpory české distribuce značky Vans a s jejími dvěma jezdci (kromě Dušana to byl i Matěj Novák, který vás nedávno učil Frontflip).

Dušan vám dneska ukáže pět grabů trochu odlišných od těch nejběžnějších jako jsou Indy, Mute, Stalefish nebo Nosegrab. Většina z vás se určitě odváží skákat rovně, a proto doufáme, že vás tohle video inspiruje k něčemu jinému než jsou výše jmenované "standardy". Pro ty pokročilejší pak můžou být tyhle graby super možností jak se zábavně rozjezdit. Spousta z nich jsou oldschooly, které znají možná i vaši tátové, a jak jste si určitě všimli retro móda funguje všude a ve snowboardingu poslední dobou obzvláště. A to znamená, že právě tyhle na první pohled "ošklivý chytky" opět přicházejí do kurzu, proto neváhejte, mrkněte na Dušanovu školu a učte se!

A mimochodem, pokud vás zajímá grabů víc a chcete poznat, co to je například Slob, Mindy, Taipan, Rocket Air nebo Chicken Salad, tak se mrkněte na tenhle obrázek, který pochází z Wikipedie! :) Snowboarding nabízí bezmezné možnosti vaší kreativitě, tak se toho nebojte..! ;-)

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.