Battle of the Brands by Snowboardermag.com

V americkém resortu Mt. Bachelor se sešlo přes 250 riderů a kameramanů, kteří se zúčastnili natáčení velké bitvy značek, pořádanou magazínem Snowboarder pod jménem Battle of the Brands. Máme se na co těšit!

Mt. Bachelor v květnu přivítal světoznámá jména jako Halldór Helgason, Danny Kass, Tyler Flanagan, Sage Kotsenburg, Romain De Marchi, Phil Jacques, Josh Dirksen, Gjermund Bråten, Bjorn Leines, Chris Bradshaw, Joe Sexton, Zac Marben, Sebastien Toutant, Andreas Wiig nebo Forest Bailey, a s nimi i nemalou techniku obsluhující partu 60 pozvaných kameramanů, aby se společně zapojili do akce Battle of the Brands.

A co že si to pro nás letos kluci ze Snowboardermag.com připravili? Klasickou bitvu teamů, které měly pět dnů na natočení toho nejlepšího materiálu. Ten bude dle rozpisu vystavován na web a jednotlivá videa se budou ucházet o vaše hlasy. Do soupeření se zapojily ty nejlepší teamy značek Oakley, ThirtyTwo, Nike, Never Summer, Volcom, Smokin’, Nitro, Gnu, Arbor, K2, Quiksilver, Yes, Ride, Flow, Capita a Bataleon. Bitva začala 18. června na Facebookové stránce zmiňovaného amerického magazínu. První boj probíhá právě teď mezi teamy QuiksilverK2 snowboarding.

Systém vyřazování head to head rozhodne o dvou nejlepších teamech. Které to ale budou, na to si musíme ještě nějakou tu chvíli počkat. Finále Battle of the Brands proběhne ve dnech 6.-12. srpna. Nyní je tu první kolo a další budou přibývat. Máte vždy tři dny na poslání vašeho favorita do dalšího kola, veškeré informace o Battle of the Brands naleznete na stránkách Snowboardermag.com. Soutěžní videa můžete shlédnout právě zde, ale samotné hlasování probíhá na Facebooku Snowboardermag.com.

O průběhu vás budeme samozřejmě dále informovat. Než ale okusíte první boj, mrkněte na dvě videa, která se do tohoto boje nedostala. Rozhodně si nenechte ujít edity od teamů Dinosaurs Will DieSmith. Další kolo nás čeká již ve čtvrtek 21.6. Nyní už ale zkoukněte první soutěžní edity a posílejte své hlasy.

QUIKSILVER

K2 SNOWBOARDING

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!