Battle of the Brands - Gnu vs. Never Summer

Je tady již čtvrté kolo Battle of the Brands. Po vítězství teamu Volcom nad teamem Yes z třetího kola tu máme další dva edity. V dnešním kole se setkají party Gnu a Never Summer. Kdo postoupí dál? O tom můžete rozhodnout i vy.

Mt. Bachelor v květnu hostil teamy, které se nyní střetávají v boji o nejlepší edit z jejich resortu. Kdo nakonec pozvedne tu nejlepší trofej si ale musíme ještě nějaký ten týden počkat. Na stránkách Snowboardermag.com se objevil další souboj a my vám ho nyní opět přinášíme v plné parádě. 

Ve třetím kole absolutně rozsekal (alespoň podle hlasů) team Volcom svého soupeře Yes. Rozdíl 729 vs. 177 je opravdu velký. Ve čtvrtém kole se potkávají teamy GnuNever Summer. Hlasovat můžete opět na Facebooku magazínu Snowboardermag.com. Kdo je tentokrát vašim favoritem?

GNU

NEVER SUMMER

Další zajímavé články

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!

Tradiční RetroJam na Neklidu proběhne již tuto sobotu

Již 12. ročník tradiční oldschool akce “RetroJam” na Neklidu u Božího Daru se uskuteční v sobotu 16.března. Lokálové zvou na nabitej program, parádní set-up a atmosféru staré dobré snb akce, kterou jinde nezažiješ. Více o akci se dozvíš v tomto článku!

Špindl hostí poslední zastávku Snowboard Zezula Tour 2024!

Již tuto sobotu se utkají čeští snowboardisti různých věkových kategorií ve Špindlerově Mlýně na poslední letošní zastávce Snowboard Zezula Kids Tour a MČR juniorů a dospělých!