Big Shock! Jib Showdown 2013 - SNB

Dnes se parádním videem od Burg Production vrátíme k největšímu jib závodu letošní sezóny, který se odehrál na začátku března ve snowparku na Moravské boudě nad Špindlem. Jelo se o 25 000 Kč prize money a potkala se tu tak česká jibová špička.

V neděli 3.3.2013 se ve snowparku na Moravské boudě uskutečnila další akce pod taktovkou Parks.cz a hlavního sponzora Big Shock! s názvem "Big Shock! Jib Showdown 2013", tentokrát v kategorii SNB.

Jednalo se o největší JIB contest této sezony s 25 000Kč prize money (!!!), během kterého padaly neuvěřitelné trikové hodnoty. Nejvíce ze všech v závodě zadiktoval Kuba Král a zaslouženě si odvezl luxusní pohár a 10 000Kč cash, a to třeba za trik cab hardway 180 do railu bs 540 ven. Vypisovat všechny triky co kluci předváděli nemá absolutně cenu, mnohem lepší je mrknout na parádní a trickově hodně našláplé video z dílny Burg Production, ve kterém uvidíme jibbing toho nejhrubšího zrna! Veškeré dění během celé akce vám za nedlouho přiblíží Laci Kobulský svým reportem a fotkami od Jirky "Novase" Novotného.

Kompletní výsledky a rozdělený cash:
1. Kuba Král - 10 000Kč

2. Michal Biša - 5 000Kč

3. David Čonka - 3 000Kč

4. Tomáš Císař - 2 000Kč

5. Dan Paulíček - 1 000Kč

6. - 8. Laci Kobulský, Kuba Klíma a Tomáš Raiser - 500Kč

Holky:

1.Kája Horáková - 1 200Kč

2. Petra Přikrylová - 800Kč

Foto: Jirka "Novas" Novotný

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!