CZ crew v Coloradu - díl 1.

Česká parta mlaďáků momentálně tráví čas v americkém Coloradu, kde se v místních parcích připravuje na letošní sezónu. Společně s nimi je i Přemek Vida, který výpravu podrobně dokumentuje. Hnedle ze začátku Přéma sestříhal z gopro záběrů tohle první videjko

Jak jsme vás už informovali v novinkách, minulý týden se do amerického Colorada vydala partička české juniorské reprezentace, aby v resortech kolem městečka Frisco - tedy především Keystone, BreckenridgeCopper Mountain - potrénovala na nadcházející sezónu.

V čele smečky ve složení Petr Horák, Martin Mikyska, Roman Dlauhý, Dušan Kříž, Honza Lohynský, Kačka VojáčkováKlaudie Medlová je na místě "multifunkční" Přemek Vida, který celý výlet z pozice trenéra české repre nejen organizuje, děckám vaří, čte pohádky před spaním a vozí na svah, ale především fotí a celý trip dokumentuje i kamerou. 

Gopročko mají navíc s sebou všichni, takže se navzájem natáčejí a Přéma ze záběrů prvních tří warm-​up dnů sestříhal tenhle edit. Asi tedy chápete, že větší pekla teprve přijdou, ale i tak - enjoy!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!