Daggers by Random Bastards - Full Movie

Máme tu pro vás další filmový kousek z roku 2013, kterým je Daggers od Random Bastards. Tahle švédská parta se každým svým dílem posunuje o level výš a ne jinak tomu je i u Daggers.

Švédská produkce Random Bastards cestuje po světě, aby pro vás nasbírala ty nejlepší záběry, a ty pak sestříhala do finálního kousku, kterým byl pro rok 2013 snímek Daggers. Po celosvětovém úspěchu filmu Blue Balls, kdy například ESPN označilo tento film za jeden z nejlepších free online movie vůbec, nastavili laťku hodně vysoko. Po shlédnutí Daggers ale uznáte, že kluci mají cit pro tvorbu opravdu kvalitních videí a ani tentokrát nezklamali. Ani minutu se nebudete nudit.

Těšit se můžete na optížné spoty, podíváme se jak na street, tak do snowparku, kluci nezapomněli ani na backcountry. BC v tomto snímku sice moc nenajdete, ale filmu to nikterak neubírá. Výkony jezdců, které vás nyní čekají, to vše vynahradí.

Jezdci: Jocke Rasmussen, Kas Lemmens, Nejc Ferjan, Jeremy Cloutier, Zach Rawles, Cam Pierce, Hans Åhlund, Peter Ström, Felix Engström, Travis Neuenhaus, Marcus Rand, Clemens Schattschnieder, Jani Sorasalmi, Cees Wille, Erik Karlsson, Viktor Wiberg, Klas Beyer, Dylan Gamache, Anton Gun, Jonte Lindhe a další.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!