Freeride.cz Just Ride 2013 - FINAL MOVIE

Spousta z vás během předešlé sezóny navštívila jednu nebo i více zastávek naší tour Freeride.cz Just Ride. A my vám jí dnes ještě jednou slavnostně připomeneme videjkem, které ze záběrů ze všech lokalit sestříhal Martin "Bob" Hausner.

Sezóna 2013 se pro naší FR partu nesla opět v duchu Freeride.cz Just Ride tour, kdy jsme navštívili celkem sedm českých a jedno slovenské zimní středisko, abychom vám umožnili parádní dny na horách se spoustou zábavy a programu. Postupně se demo centrum, free coaching, mini contest, soutěže o ceny, další doprovodné atrakce a samozřejmě večerní Jägermeister Afterparties objevily v resortech Deštné v Orlických horách, Špindlerův Mlýn, Dolní Morava, Karolinka, Paprsek, Neklid, VítkoviceDonovaly.

Z jednotlivých zastávek jste si vždy do pár dnů mohli přečíst reportáž, prohlédnout hromady fotek a pustit si video. Bylo by nám ale líto z celé tour neudělat ještě jeden shrnující edit, takže jsme neváhali a náš dvorní Just Ride kameraman Bob Hausner se pustil do práce. Premiéra videa proběhla na Freeride.cz Winter Closing Party a teď je tu znovu a pro všechny z vás. Pevně doufáme, že se vám bude líbit tak jako nám, protože podle nás přesně zachycuje atmosféru Just Ride tour! P.S.: Zůstaňte až do konce, Bob nachystal i menší bonus ;-)

Chceme tímto poděkovat všem našim partnerům za účast na Freeride.cz Just Ride 2013 tour: Snowboard Zezula, Jägermeister, Budweiser Budvar, Vans, DC, LIB Tech, GNU, Roxy, Burton, Gravity, Flow, Nitro, K2, Nano, Rossignol, Ride, Bataleon, Salomon, Nikita, Forum, Rome SDS, Drake, Sims, Free magazine, Radio Hey, Radio Černá hora, Boardlife.sk, Deník. DĚKUJEME !!!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!