Grenade Games vol.9

Jsou to skoro dva měsíce, co v resortu Mammoth Mountain proběhla jedna z nejzábavnějších snowboardových akcí na světě, Grenade Games. Letos nesly tyto hry pořadové číslo 9 a my se dnes podíváme na několik videí, souvisejících právě s letošním ročníkem.

Od uskutečnění letošních Grenade Games utekla již nějaká ta doba, během které se objevilo několik neoficiálních videí z této akce. Stále jsme čekali na oficiální video, které stále nepřicházelo, a tak jsme se rozhodli, že počkáme ještě nějaký ten týden a v jednom článku uvedeme hned několik kousků, které vám přiblíží atmosféru této asi nejzábavnější snowboardové akce na světě. 

A proč jsou Grenade Games asi tou nejzábavnější akcí na světě? Je to totiž jeden z mála eventů na světě, kde se setkává komunita okolo snowboardingu, která se baví jak za starých časů. Od první chvíle, do té poslední. A to nejen díky doprovodnému programu, do kterého letos patřil například koncert nestárnoucích NOFX, ale především díky těm nejšílenějším závodům. Ty doprovázejí celý tento podnik a v pár dnech se zde vystřídaly contesty jako Monster Energy Slopestyle, Zumiez Hand Plant Park, New Era Halfpipe, Oakley Chinese Downhill, Skullcandy Freestyle Moguls, Nike Dual Slopestyle Slalom a další. To vše na jednom místě s nepopsatelnou atmosférou.

Nyní se můžete podívat na související videa, která mapují atmosféru Grenade Games vol.9, jak z pohledu jezdců, tak i pořadatelů. Na programu jsou následující videa. Užíjte si je...

Grenade Games 9 - Mission to the Edge of Mammoth

Grenade Games 9 Blows Up Mammoth Mountain

Sick Days: Grenade Games 9 At Mammoth Mountain

Mark Ass Mondays From Grenade Games 9

BYND X MDLS – episode 5 – Grenade Games

The Game Snowboarding Mammoth Mountain, Grenade Games 9 with Danny

Grenade Young Guns at Grenade Games 9 edit

To bylo jen několik videí, která vznikla po letošním ročníku Grenade Games. Další budou určitě přibývat a pokud to bude jen trochu možné, my vám je na stránkách Freeride.cz opět přineseme.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!