Just Plain Kruising - Full Movie by Jupiter People

Po pár dnech klidu se vracíme k našim návratům za loňskými snowboardovými filmy. Už jsme si jich pár ukázali, ale ani jeden nebyl natočený stylem, který nám přináší kluci z Jupiter People. Jejich kousek Just Plain Kruising si právě teď dejte i na Freeride.cz.

Jupiter People se zabývají nejen natáčením snowboardových editů a delších videí, ale na jejich stránkách najdete i zajímavě řešené oblečení a doplňky, označené touto značkou. S JP se na našich stránkách také nesetkáváme poprvé. Tuto crew sledujeme a většinu jejich editů na Freeride.cz najdete. 

V dnešním příspěvku se ale podíváme za jejich prvním full season movie, které nese název Just Plain Kruising. V něm se, díky jednotlivým pasážím, můžeme podívat na jízdy party kluků, které to na Bear Mountain hodně baví. Nejedná se o klasické snowboardové video, ale o sestřih jednotlivých jízd, kdy si to všichni náramně užívají. JP vybrali i suprovou muziku, takže celkový dojem z videa je více než dobrý. Prostě si kluci jen tak shredí a kouká se na to moc dobře. Teď si to dejte i vy a svou pozornost věnujte především pasáží s old school prknem, které má stance tak 30cm.

Jezdci: Jay Hergert, Ian Dodds, Bob Abrams, Yosuke Hayashi, Yuma Abe, Joey Budica, Kory Young, Brian Lauritzen, Kyle Schafer, Jake Schaible, Keoni Kaimuloa, Jessi Blackwell, Eirik Nesse, Kyle Smith, Robert Toste, Mathias Nordby, Erik Leon Denis Leontyev.

Další zajímavé články

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!

Tradiční RetroJam na Neklidu proběhne již tuto sobotu

Již 12. ročník tradiční oldschool akce “RetroJam” na Neklidu u Božího Daru se uskuteční v sobotu 16.března. Lokálové zvou na nabitej program, parádní set-up a atmosféru staré dobré snb akce, kterou jinde nezažiješ. Více o akci se dozvíš v tomto článku!

Špindl hostí poslední zastávku Snowboard Zezula Tour 2024!

Již tuto sobotu se utkají čeští snowboardisti různých věkových kategorií ve Špindlerově Mlýně na poslední letošní zastávce Snowboard Zezula Kids Tour a MČR juniorů a dospělých!