Quiksilver Snowjam 2013 - Day 01

Dnes si ve Špindlerově Mlýně mohli všichni jezdci poprvé v tréninku vyzkoušet trať pro víkendový Světový pohár a my jsme byli u toho, jak spousta světových hvězd poprvé okusila český snowpark. Tady je pár záběrů a slov k tomu...

Asi už nemusíme připomínat, že o víkendu zažije Špindlerův Mlýn jezdecky jednoznačně nejlepší snowboardovou akci na území České republiky v celé historii. Quiksilver Snowjam - FIS Snowboard World Cup 2013 už ale začal pomalu dnes, kdy byla oficiálně otevřena slopestylová trať pro tréninky.

Ty jsou rozděleny do tří skupin podle jednotlivých národních týmů a každá z nich měla hodinu a půl na checking trati a vyzkoušení překážek. Na místě už jsou hvězdy jako Torstein Horgmo, Halldor Helgason, Eric Willett, Gjermund Braaten, Yuki Kadono, Šárka Pančochová, Kjersti Buaas a spousta dalších. 

Mrkněte se na fotogalerii od Davida Karvaye u nás na Facebooku a ve videu od Burg Production (Filip Jäschke & Dodo Dolejší) se kromě prvních záběrů z letošního Snowjamu dozvíte co si myslí několik jezdců o trati. Check it!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!