Red Bull Supernatural - FULL VIDEO

Nikomu, kdo alespoň trochu sleduje snowboarding, letos nemohl ujít další mega projekt Travise Rice s názvem Red Bull Supernatural. Naprosto unikátní a všechny dosavadní hranice bořící koncept závodu v backcountry si můžete vychutnat v plném téměř 1,5 hodinovém rozsahu nyní i vy!

Už několik hodin se může celý svět na internetu kouknout jak probíhala unikátní akce organizovaná Travisem Ricem s názvem Red Bull Supernatural. Pokud tedy nemáte přístup k televiznímu kanálu NBC, kde záznam běžel už dříve, tady je pro vás jedinečná šance vidět všechno, co se na Baldface u resortu Nelson v kanadské Britské Kolumbii událo... Aneb ten nejlepší backcountry freestyle co kdy byl během závodu viděn. ENJOY!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!