Shred Chill Street Jam 2013 by Burg Production

V Liberci se 9.února uskutečnila akce, kterou měla na svědomí dvojice značek Capita Snowboarding & Union Binding. Shred Chill Street Jam se uskutečnil v areálu klubu Golf Bar Liberec, kde proběhla i následující afterparty. Přinášíme vám videoreport, který natočili kluci z Burg Production.

Jak již název napovída, jednálo se o jibbing akci, při které se závodilo o věcné ceny v hodnotě 100.000Kč prize money 10.000Kč. Bylo se tedy na co těšit. Pro jezdce byl připravený street setup v podobě street railu a street railu s narovnávákem. Oba raily byly propojeny dvaceti dřevěnými schody. Nejednalo se tedy o žádné začátečnické překážky. 

Z kvalifikace, kam se přihlásilo 14 lidí postupovalo 7, ty ve finale doplnili pozvaní jezdci Darek Bergmann, David Čonka, Lukáš Bendák, Miša Biša, Tomáš Císař, Martin Kolařík, Honza Havlíček, Štěpán Rokas Dan Paulíček. Dan Paulíček musel bohužel ze závodu kvůli zranění odstoupit.

Na bednu se nakonec dostala tato trojka: 3.místo Tomáš Císař, 2.místo Míša Biša a jak již pomalu bývá na českých závodech zvykem, první místo si odnesl Darek Bergmann.

Během závodu se jel i besttrick o mobilní telefon, který vyhrál Míša Biša se svým grindem fs 5 out na hokejce.

Děkujeme všem dalším sponzorům a to konrétně: Capita, Union, Chillboards.cz, Snowbitch.cz, Coal, Vehicle, Shred, Slytech, Mobilnishop.cz, Dragon, Boardmag.cz, Freeride.cz

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!