Shredit 2015 EP6 - Lukáš Bendák

Parta kolem snowparků Freestyle Area ve spolupráci s Make it Real film a mediální podporou Freeride.cz v zimní sezóně 2015 připravuje videosérii s názvem SHREDIT 2015, která bude mapovat ve svých dílech progres vybraných snb jezdců, pohybujících se na české scéně. V plánu je oslovit několik riderů, kteří mají co předvést a doufejme, třeba motivovat zbytek komunity.

Liberečák Lukáš Bendák je posledním jezdcem, který byl ve Vítkovicích zachycen v rámci videosérie Shredit 2015 kamerou Martina KolaříkaMake it Real. Bendis byl letošní zimu často viděn ve vítkovickém snowparku a současně se stal také dobrým zákazníkem díky poctivé pivní degustaci v místním punky podniku u Kouzelníka. Koukni na jeho edit a zůstaň naladěn na dnešní večer, kdy začne hlasování o nejlepšího Shredit mana tohoto roku. Vyhlášení proběhne na blížící se Freeride.cz Winter Closing Party tuto sobotu 2.5.2015 v pražském klubu Roxy. Stay tuned…

Rider: Lukáš Bendák
Lokace: Snowbitch.cz Cool snowpark Vítkovice v Krkonoších
Kamera/​edit: Make it Real/​Martin Kolařík

Předchozí díly můžete zkouknout zde: Honza Havlíček, Venca Kutil, Tomáš Císař, Roman Dlauhý, Darek Bergmann.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!