Snow & Sun 2013 by Burg Production

Minulý týden jsme vám přinesli report z prvního ročníku letní jibbové akce Snow & Sun 2013, která se uskutečnila před plzeňským nákupním centrem Borská Pole. Dnes tu pro vás máme oficiální video, které pro vás připravili kluci z Burg Production.

Letních akcí se v České republice moc nevidí. Harakiri Gang ve spolupráci s Parks.cz se ale ničeho nezalekli a v polovině června navezli hromadu sněhu na připravenou konstrukci a akce Snow & Sun 2013 mohla proběhnout. Sluníčko poadatelům přálo, jezdců přijelo také požehnaně, diváci měli stále na co koukat. Ideální podmínky pro podobný typ akce. K podrobnějšímu reportu a fotogalerii se můžete vrátit na TOMTO ODKAZU.

Jak jste si již mohli přečíst v úvodu tohoto článku, dnes pro vás máme přichystané oficiální video, které pro vás připravili kluci z Burg Production. To vám přiblíží atmosféru jedné červnové soboty v Plzni.

Velké díky patří všem jezdcům, kteří dorazili, všem divákům a především pak sponzorům letošní akce Snow & Sun 2013, kterými byli Horsefeathers, BigShock, Harakiri Gang, Parks.czRadio Kiss.

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...