Unique8 by Pirates Premiere Night

Ve čtvrtek 18. října se v pražském klubu Retro Music Hall uskutečnila další z řady podzimních snowboardových parties. Tentokráte se do Prahy vrátili po dvou letech Pirates, aby představili svůj nový film Unique8.

Jak to během premiéry Unique8 by Pirate Movie Production vypadalo se můžete podívat právě teď a tady, a to díky videu od Adama Štrojsy a dvěma fotogaleriím - od Báry "BeeBee" Berdychové (Jägermeister) a Ondry "Craye" Hájka (techno.cz).

Ve čtvrtek 18. října se v pražském klubu Retro Music Hall uskutečnila premiéra nového filmu Unique8 od světoznámé Pirate Movie Production, který přijeli představit samotní tvůrci - Tobias "Ludschi" Ludescher, Flo Eckhardt, Jocki Köffler, Björn Hartweger a jeden z osmi "unique8" jezdců z filmu Werni Stock.

Na programu toho bylo kromě samotného promítání hodně. Vans Fashion Show představila díky tanečníkům novou street i outerwear kolekci této značky, v tombole se rozdalo hafo cen včetně dvou kompletů Vans zahrnujících snb boty, bundu, kalhoty a voucher na nákup v hodnotě 5000Kč do Vans Store na Chodově, snowboard Gravity, poukaz na nákup v hodnotě 2000Kč ve Snowboard Zezula nebo helmy Pro-tec.

Po skončení promítačky (možná letos nejlepšího?) snowboardového filmu Unique8 už přišla na řadu klasická párty až do rána, kterou odstartoval svojí video scratch show DJ Friky a následně jí společně s DJ Akvamenem do rána jaksepatří dokončili. O tom, že se mejdan povedl, svědčí i fakt, že kolem páté ráno museli security vyhodit asi 80 lidí z parketu, protože se klub musel zavřít.

Pokud jste se nemohli dostavit, tak nezoufejte, ještě nás letos čeká několik snb mejdanů a vy si už teď zapište datum 17. listopadu, protože právě na tenhle den pro vás připravujeme premiéru letošního filmu od německé produkce Isenseven s názvem Fool's Gold, která se uskuteční pro změnu v klubu Roxy! Veškeré info sledujte tady.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!