Vehicle Store HK uvádí snb edity Nice Line

Pozorný fanoušek české značky Vehicle jistě zaregistroval videa Nice Line, která vznikala v průběhu letošní sezóny díky Vehicle Store Hradec Králové. Myšlenka se zrodila v hlavě Luboše Říhy, který má tento zmíněný hradecký obchod na starosti. Pod svá křídla si vzal i celou realizaci a po nákupu kamery GoPro HD Hero3 tak mohl tento projekt začít. Hlavními hrdiny těchto editů jsou lokálové z jednoho z nejlepších snowparků v ČR, YOUR Gravity parku v Deštné v Orlických horách. Většina materiálu vznikla právě v tomto snowparku.

A o co v Nice Line jde? Jedná se o natočenou jízdu na jeden zátah, při které jezdec projíždí celým snowparkem a je jen a jen na něm, jakou překážku si vybere a co na ní předvede. V následujících pěti editech se nám tedy ukáže pětice orlicko-​horských jezdců, kteří si po svém poradili s nástrahami snowparku v Deštné, v případě Jirky Světlíka pak s nástrahami snowparku v Bad Kleinkirchheimu.

V rámci projektu Nice Line budou samozřejmě následovat i další videa. Ty se dále budou věnovat i letním sportům jako je třeba skateboarding. A jelikož má hradecký kraj hodně zajímavých postav, fanoušek značky Vehicle může očekávat hodně zajímavý materiál. Teď se již ale přesuneme k jednotlivým pánům. Zde je pět letošních editů z projektu Nice Line.

Honza Doležal
Vehicle Store HK startuje sérii krátkých video editů, ve kterých vám budeme představovat východočeské snb & skate riders. Jak již název napovídá, jedná se o "jednu lajnu", tedy žádný střih, triky hezky pěkně za sebou! Respekt všem účinkujícím jezdcům!

Jirka Světlík
Vehicle Store HK uvádí Nice Line vol. 2 s Jirkou Světlíkem. Luxusní "lajna" bez střihu je pořízená v rakouském středisku Bad Kleinkirchheim Kubou Urbanem, a to na první pokus! Big up to Jirka!

Martin „Wantík“ Vanta
Vehicle Store HK uvádí třetí díl Nice Line s Martinem Vantou a.k.a Wantíkem. Série se vrací do našeho homeresortu v Deštném v Orlických horách a Watník vám ukáže proč je na východě legenda! Lajna 12 triků za sebou je velká vražda! SHARE IT IF YOU LIKE IT!

Jakub Potoček
Vehicle Store HK uvádí čtvrtou "lajnu" s Kubou "Negříkem" Potočkem. Dějistěm je opět naše oblíbené hřiště YOUR Gravity Snowpark v Deštném v Orl. horách, které bylo posledních 14 dní sezóny hodně zábavné. Letošní spring shred byl nekonečnej, takže čekejte ještě další zimní sérky!

Radek „Cháča“ Chalupa
Vehicle Store HK uvádí pátou Nice Line s Radkem " Cháčou " Chalupou. Velký dík patří celé shaperské crew z YOUR Gravity snowparku, letos byl park opět v kondici a překážky se jezdily po celé délce sjezdovky! Cháča zabil dlouhou lajnu, RESPEKT!

Další aktivity Vehicle Store Hradec Králové můžete sledovat přímo na jejich stránce na facebooku.

Zdroj: Vehicle.cz

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!