BYND x MDLS 2016 - Ep 2 - Ale Invite

Druhý díl letošní série BYND x MDLS nás zavede do švédského Gothenburgu, kde se dvojka Kevin BackstromTor Lundstrom potkali na druhém ročníku jejich akce Ale Invite. Týdny příprav vyvrcholili další úspěšnou akcí, na kterou dorazilo několik tisíc diváků a plno známých snowboardových jmen. Na tuhle akci rozhodně nezapomene například Klaudia Medlová, která vyhrála dámskou kategorii. Podívej se, jak to celé proběhlo a těš se na další díl.

Jezdci a účinkující: Tor Lundström, Kevin Bäckström, Klaudia Medlova, Kjersti Buaas, Aimee Fuller, Anna Gyarmati, Max Buri, Kim Rune Hansen, Roope Tonteri, Marko Grilc, Ludwig Lejkner , Ethan Morgan, Peetu Piiroinen, Niklas Mattson, Måns Hedberg, Carlos Gerber, Boris Mouton, Torgier Bergrem, Ulrik Badertscher, Sven Thorgren, Red Gerard, Bollen, StanHenry Jackson.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!