Celtek uvádí teaser ke svému filmu Nothing To Prove

Značku Celtek jistě znáte. Plno z vás má rukavice a doplňky této značky ve svém šatníku. Team, který má Celtek pod sebou, je jedno velké jméno snowboardingu vedle druhého. A přesně tahle parta se nám ukáže v novém filmu, který nese název Nothing To Prove. Dnes si dáme teaser k této novince a na podzim pak plnou verzi. Rozhodně je na co se těšit. Koukněte na ta jména a pak vám vlastně bude asi jedno, jestli to bude ze streetu, parku nebo backcountry... Nebo?

Jezdci: Bjorn Leines, Krister Ralles, Aaron Biittner, Chris Grenier, Lucas Magoon, Sam Taxwood, Johnny Lazzareschi, Randy Vannurden, Cody Beiersdorf, Zac Marben, Erik Leines, Bode Merrill, Jeremy Jensen, Kazu Kokobu, Ted Borland, Brandon Hammid, Austin Young, Viktor Simco, Drew Poganski, Shane Ruprecht, Cale Zima, Ben Bilodeau, Griffen Siebert, Mark “Deadlung” Edlund, Dan Brisse 

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!