Ender Movie by Eero Ettala - Finland Part

Pokud jste na podzim nestihli 24hodinovou online premiéru filmu Ender od legendy Eero Ettaly, nyní máte možnost dát si jednotlivé party. Venku je první z nich, který nás zavede do Finska za dvojicí Toni Kerkalä a Antti Jussila. Dlouhé finské noci, úžasné snowboardové spoty a dva kluci, kteří to na streetu prostě umí. Je se na co těšit, a to nejen v tomto dílu, ale i v dalších pokračování. 

Jistě víte, že Eero Ettala ukončil svou profesionální kariéru snowboardisty a jako rozloučení natočil se svými přáteli film Ender. Jedná se o jeden z highlightů této sezóny a my se nemůžeme dočkat dalších partů, které nás zavedou za tím nejlepším snowboardingem současnosti. Již za týden by tu měl být druhý díl z Utahu. Stay tuned... 

Pokud nechcete čekat a celý film si dát najednou, stačí kliknout na odkaz na iTunes, kde je za $ 9,99 již nyní k dispozici. 

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!