Eric Beauchemin vítězem GoSki Summer Rail Jamu 2016

Tento víkend proběhla v Pekingu akce GoSki Summer Rail Jam 2016, na kterou dorazilo plna zajímavých jmen světového snowboardingu. V porotě se objevil Eero Ettala, na railech pak Eric Beauchemin, Sean Ryan, Dominik Wagner, Ethan Morgan, Shaun Murphy a plno dalších. Na zajímavém setupu porotu nejvíce zaujal Eric Beauchemin, který si odnesl prvenství a příjemnou odměnu. 

Akce, která oslavila roční výročí vítězství při výběru místa pro Zimní olympijské hry 2022, přilákala okolo 6000 diváků a v Číně zpropagovala snowboarding i dál díky TV přenosu a live streamingu. 

Zde jsou výsledky a oficiální video z GoSki Summer Rail Jam 2016.

Výsledky:
1. Eric Beauchemin (USA)
2. Sean Murphy (USA)
3. Ryusei Takahashi (JPN)
4. Sean Ryan (USA)
5. Jacco Bos (NLD)
6. Yuya Akado (JPN)

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!