Halldór Helgason a Stigma Distribution spolupracují na značce atrip apparel

Do redakce nám dorazila horká zpráva z plzeňské Stigma Distribution, která stojí i za všem známou a stále se rozrůstající značkou Horsefeathers Clothing. Plzeňáci do toho šlapou a po letošním přestupu hvězdy světového snowboardingu Eikiho Helgasona do teamu HF je tu další výborná zpráva pro českého fanouška. Bratr Eikiho - Halldór Helgason - podepsal spolupráci se Stigma Distribution a společně vytváří již pátou značku v portfoliu této bratrské dvojice z Islandu. Jméno nového brandu je atrip apparel.

Poté, co Halldór před několika měsíci přišel o sponzora na outerwear, ve snowboardové komunitě probíhala debata, který brand si ho vezme pod svá křídla. Dnes se vše vyjasnilo a venku je jeho nová značka. Cíl? Vytvořit opět něco nového, co bude maximálně vyhovovat jeho nárokům, a hlavně to bude islandský zabiják dělat podle sebe. V první kolekci 2016/​2017můžeme očekávat tři bundy s různou úrovní technických parametrů, dvoje snowboardové kalhoty a malou kolekci streetového oblečení. 

Každého českého fanouška snowboardingu může těšit, že taková hvězda jakou Halldór Helgason jistě je ocení práci a kvalitu české značky a na jejich základech vytvořit něco svého. Těšíme se na tuto spolupráci a držíme palce, aby atrip apparel našel své příznivce.

"Můj bratr Eiki letos podepsal smlouvu s Horsefeathers a od té doby o lidech co vedou tuhle firmu mluvil jen v dobrém. Už dlouhou dobu se jim daří a mají veškeré potřebné zkušenosti související s designem, výrobou a distribucí. Je super je vidět expandovat v době, kdy všichni ostatní se v snb byznysu spíše stahují ze scény. Když jsme se potkali, rychle jsme zjistili, že jsme naladěni na stejnou notu a bylo to jednoduché rozhodnutí. Tím, že mi s mojí značkou pomůže právě Stigma Distribution, je pro úspěch atripu samozřejmě velkou 'zkratkou'," řekl Halldór.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!