Horsefeathers Superpark na Dachsteinu otvírá už tuhle sobotu!

Přestože na českých horách už moc míst na poježdění nenajdete, nemusíte zoufat! Dnes k nám totiž dorazila zpráva o rozhodnutí, že se opening nám velmi dobře známého Horsefeathers Superparku na ledovci Dachstein posunuje už na tento víkend, respektive sobotu 16. dubna!

Parta QParks, která se o park stará, ohlásila pro letošní jaro a léto několik zajímavých informací. Po posunutí openingu je ohlášená i první akce, kterou je QParks Tour Finals. Ta se bude konat v Horsefeathers Superparku Dachstein o víkendu 7. - 8. května. Svůj vrchol tu bude mít i projekt "Jib of the Week", do níž může každý hlasovat pro svůj oblíbený jibový setup. Pokud tedy i vy sami chcete ovlivnit, jaký rail nebo box byste chtěli na Dachsteinu mít, klikněte na tento odkaz, staňte se fanoušky Horsefeathers Superparku Dachstein a hlasujte. Nejúspěšnější čtyři překážky budou (každý týden jedna) implementovány do setupu parku.

Pro více informací mrkněte na stránky parku www.horsefeatherssuperparks.com. Tolik pro dnešek, hned po víkendu vám přineseme fotky z openingu a další informace o nadcházející dachsteinské jarní sezóně, na kterou se spousta z vás jistě už teď chystá... 

Další zajímavé články

Dan Hanka zve na Spring Thing 2024! Doraž tak na konci května na Mölltal

Dan Hanka chystá na rakouském Mölltalu novou jarní akcičku Spring Thing...

Kajsa Larsson a Celeste Pomerantz se ozývají s videem "Suspended In Space"

Dvě freeriderky nás vezmou na trip do kanadskýho Yukonu...

Užij si třetí pokračování Director's Cut od Jiberish crew

Sebranka od Jiberishe se připomíná novou epizodou série Director's Cut...