Horsefeathers #WaitingForWinter Shred Brno 2015

Zimní sezona se nezadržitelně blíží, alpské vrcholky jsou již pokryté bílou vrstvou, ale ve městě prozatím nespadla ani vločka. To se ale brzy změní! 7.11.2015 nás čeká snowboardový a freeski závod Horsefeathers #WaitingForWinter Shred Brno 2015, který proběhne již tradičně jako součást veletrhu Sport Life (6.-8.11.2015) na brněnském výstavišti BVV Brno.

Akce naváže na loňský úspěšný ročník brněnského Horsefeathers Mountain Resort Opening a zároveň se bude jednat o další zastávku letošního #WaitingForWinter Shred, který již proběhl 26.9. v Ostravě. Report již připravujeme a již brzy se objeví zde na stránkách Freeride.cz.

Nyní jsou zde připraveny informace, které vám celou brněnskou akci představí.

Páteční rozjezd:
Samotný sobotní závod bude pouze třešničkou na dortu celého třídenního programu, který začíná již v pátek 6.8. v 9:00. Od pátku až do neděle se můžete těšit na doprovodný program, během kterého si zaskejtujete v minirampě a méně zkušení pak mohou využít koučing a užitečné rady od našeho lektora, který poradí nejen s technikou jízdy, ale i s výběrem skejtu a jeho údržbou. Navíc bude nachystáno kolo štěstí, na kterém si můžete vytočit věcné ceny i slevy do Horsefeathers store, a to, po úspěšném projetí skejtového slalomu.

Sobotní snowboard a freeski contest:
V sobotu 7.11. se připravte na snowboard a freeski contest! Ten se pojede na známém spotu u schodů, ale letos pro setup využijeme dlouhý rail podél boční nájezdové rampy a z vedlejšího květináče připravíme butter box s dropem do banku.

Pro ty, kteří se zúčastní otevřeného závodu, jsou připraveny ceny v celkové hodnotě 40.000Kč od partnerů akce. Závod se pojede ve třech kategoriích - snowboard muži, snowboard ženyfreeski a bude probíhat formou jamu. 

POZOR!!! Pro účast v závodě je nutná registrace ZDE, po které obdržíte registrační kód a odkaz pro úhradu symbolického vstupného 50Kč do areálu BVV Brno. Po registraci a platbě získáte PDF vstupenku, se kterou můžete využít jakoukoliv vstupní bránu na veletrh.

Nedělní Chill Out:
Sobotním závodem ještě nic nekončí! V neděli 8.11. se můžete těšit nejen na skejtování v rámci doprovodného programu, ale i na volné ježdění na snowboardu a to přímo na překážkách připravených pro závod. Kdo se nechce účastnit sobotní bitvy, ale má chuť rozehřát se před zimou, je pro něj neděle jasnou volbou.

Program:

Sobota 7.11.2015
12:00 Trénink
14:00 Start závodu - kategorie SNB muži, SNB ženy, Freeski
16:30 Finále závodu
17:00 Best trick
17:30 Vyhlášení výsledků a uzavření parku

Neděle 8.11.2015
9:00-16:00 Volné ježdění v parku

Doprovodný program:
pá 6.11. - ne 8.11.2015
9:00-18:00 (ne do 16:00) Skejtování v minirampě, vedení od zkušeného lektora, kolo štěstí o věcné ceny.

Za podporu akce díky partnerům:
Horsefeathers store Brno, veletrh Sport Life, cestovní kancelář PUXtravel.cz, Nitro Snowboards, Armada skis, Switchback Bindings, Freeride.cz, Snowboarders.czBoard magazine.

Aktuální informace najdete na stránce události na facebooku.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

Petr Müller nás vezme do Kreischbergu na Red Bull Rising

Máme tady edit, kterej Péťa Müller pořídil na novince Red Bull Rising...

Dávej jarní shredy s triem z Vishnu Freeski

Shreďáci z Vishnu Freeski zase jednou potěší svoje fandy...