Hotzone.tv Park Opening Hintertux od 4. do 6. října

Tradičně první zimní opening v Rakousku má svůj termín. Snowpark na známém ledovci Hintertux otevře svoje brány v pátek 4. října a opening potrvá do neděle 6. října. Čeká na vás nabitý program a dění hned na několika místech v čele s luxusně připraveným Betterparkem v nadmořské výšce kolem 3000 metrů nad mořem. Nebude chybět ani Test Area a speciální jib překážka u mezistanice Fernerhaus, zábavy plno bude i na dolním parkovišti a samozřejmostí jsou afterparties v údolí.

Betterpark Hintertux bude během víkendu plný hvězd evropského snowboardingu a kromě inspirace si to s nimi budete moct i rozdat v tzv. "Hotzone Session of the Dudes". Zúčastnit se může každý, jen počítejte, že se vám postaví takoví borci jako Marco Feichtner, Seppe Smits, Marko Grilc, Werni Stock, Steve Gruber, Wolle Nyvelt nebo Peter König.

Vůbec poprvé je partnerem openingu firma adidas Snowboarding, která mimo jiné zaštítí tzv. "adidas Jersey Jam" na speciální překážce u mezistanice Fernerhaus. Tenhle jib contest se uskuteční každý den openingu. Na parkovišti pod lanovkou pak bude připraven Original Bag Jump a spousta dalších atrakcí.

Ve čtvrtek, v pátek i v sobotu se samozřejmě všichni sejdou na legendárních afterparties. V pátek uvede Pirates crew svůj nový film "Distorted Reality" a následovat bude mejdan hned na dvou místech - Shred Warm-​Up Party v Kleine Tenne nebo Pirate Party v Gletscherspalte. Sobotní noc pak bude patřit Analog Opening Night v Hohenhaus Tenne ve vesničce Hintertux pod lanovkou.

Veškeré informace o nejpopulárnějším evropském snowpark openingu hledejte na http://opening.hotzone.tv.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!