Quattro kink v Rokytnici. Kdo ho zavdá jako první???

Od Frymena nám do redakce dorazila zpráva o nové stavbě brutal quattro kinku v Rokytnici nad Jizerou. V místním K2 mBanka snowparku tak máte nyní možnost zavdat jako první tuto šílenou věc. Další info již přímo od pana shapera Mr. F.

Ježíšek nám 24.12. v K2 mBank snowparku nadělil pěkné nadělění. Halldor si k Vánocům prý moc a moc přál quattro king. Ale protože nebyl dost hodný (prý moc a moc zlobil na railech ve streetu), Ježíšek tuhle masu železa složil v Rokytnici nad Jizerou. Tak to jsme zvědavý, co tu s tim budeme dělat. Nezbývá tedy než přestat shredovat a začít jezdit. Jsou to 4 kinky, 17 metrů brokovnice. 

První lyžař a snowboardista, který to zavdá, bude odměněn dnem ježdění v K2 mBank snowparku zdarma. Musíte to ovšem zaznamenat a vyvěsit na Facebook nebo poslat na mejl. Přičemž záleží na kvalitě pojezdu a né kvalitě záznamu. Tagže esli to natočíte na HD kameru, foták, mobil nebo kalkulačku, je nám buřt. Dívčinám k výhře postačí překonat pouze spodní double kink. Notnou dávku trpělivosti bude potřebovat i osoba pořizující záběr, tagže ta bude samozřejmě také odměněna.

Pokusy více či méně zdařené vyvěste na http://www.facebook.com/ZOO.CORE k události Quattro Session a nebo zašlete na: chameleon@fszoo.net.

Další zajímavé články

Čekuj první edity z Kimbo Sessions 2024

Velkolepá Kimbo Sessions 2024 je již minulostí a je nejvyšší čas se a na ní poprvé lehce kouknout...

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

Petr Müller nás vezme do Kreischbergu na Red Bull Rising

Máme tady edit, kterej Péťa Müller pořídil na novince Red Bull Rising...