Sage Kotsenburg podepsal smlouvu s Oakley

Představitelé značky Oakley v úterý oznámili podepsání nové smlouvy s olympijským vítězem ze Sochi Sagem Kotsenburgem. Tato snowboardová hvězda podepsala několikaletou smlouvu, díky které doplní jeden z nejsilnějších teamů na snowboardovém poli - Jamie Anderson, Mikkel Bang, Eero Ettala, Torstein Horgmo, Chloe Kim, Mark McMorris, Nicolas Muller, Stale Sandbech, Sven Thorgren, Seb Toutant a Shaun White.

Sage bude vystupovat v marketingových kampaních k Oakley Prizm Snow a bude se podílet i na vývoji jednotlivých produktů. 

"Jsme nadšeni, že můžeme Sage přivítat v naší rodině. Sage posouvá hranice jak je to jen možné a svým přístupem posune dál i nás. Po desetiletí vytváříme špičkové brýle, outerwear a nově i helmy pro ty nejuznávanější světové sportovce. Těšíme se na nastávající spolupráci." Cuan Petersen - Víceprezident pro sportovní marketing značky Oakley.

"Oakley produkuje ty nejlepší produkty a jejich inovace a já jsem nadšený, že budu součástí této značky. Nemohu se dočkat společných úspěchů." Sage Kotsenburg

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!