Sezónka do Špindlu na příští sezónu jen za 4.990 Kč!

A co že nám to přistálo v redakci? Zpráva ze Špindlerova Mlýna zní jasně: permice na sezónu 2016/​2017 jen za 4.990Kč! Tato permice bude platná i do konce letošní sezóny, takže pokud chcete navštívit místní snowpark nebo Funtrack ještě v tomto roce, a hlavně si pořídit celosezónní permici do našeho nejznámějšího zimního areálu za naprosto bezkonkurenční cenu, tak čtěte další řádky. Více již ze zdroje Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Skiareál Špindlerův Mlýn nabídne celosezónní skipasy na zbytek letošní zimy a na celou příští zimní sezónu za poloviční cenu běžné sezónky! Neomezené lyžování a snowboardování v průběhu celé zimní sezóny 2016/​17 za 4.990Kč!

Nejde o aprílový žert, ale o ojedinělou nabídku společnosti Melida,a.s. provozovatele Skiareálu Špindlerův Mlýn pro všechny příznivce lyžování a snowboardingu, kteří si již nyní v dubnu mohou předplatit celosezónní skipas na následující sezónu, navíc za neuvěřitelnou cenu.

Co proto musíte udělat?

Navštivte v období 1.4. - 30.4. 2016 e-​shop www.gopass.cz.

Pokud ještě nejste členem věrnostního programu GOPASS, zaregistrujte se zde zdarma.

Předplaťte si tuto výhodnou celosezónní permanentku za 990,- Kč.

Již po tomto prvním kroku budou moci na tento skipas lyžovat až do ukončení letošního zimního provozu našich zařízení, který očekáváme někdy v první půlce dubna.

Následně pak budete v průběhu září a října 2016 emailem vyzváni k doplacení částky 4.000,- Kč, čímž si pořídíte celosezónní skipas na zimu 2016/​17, celkem za neuvěřitelných 4.990,- Kč.

A to hovoříme jen o kategorii Dospělí. Junioři a Senioři mohou pořídit "CHYTROU SEZÓNKU“ za 3.990,- Kč, Děti pak za 3.490,- Kč.

Cena 4.990 za celosezónní skipas do Špindlu je opravdu bezkonkurenční. Jde o slevu 50%, sezónka do Špindlu nikdy nestálá méně. Ten, kdo ji nevyužije, je sám proti sobě.

Budete chtít příští zimu lyžovat i v našich zimních střediscích na Slovensku? Pak si na podzim jen připlatíte 50 euro a vaše CHYTRÁ SEZÓNKA bude celou zimu platná i tam!

Tato nabídka je určena nejen našim stálým sezónkářům jako odměna za jejich věrnost, ale například všem, kteří k nám přijíždí lyžovat na 3-​4 víkendy během zimu, protože se jim jednoduše vyplatí.

Nákup CHYTRÉ SEZÓNKY je možný pouze přes e-​shop www.gopass.cz, kde od 1.4. najdete i veškeré další informace. 

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!