Betterpark Hintertux otevírá již tuto sobotu 6.4.2019

Ze snowparku Hintertux k nám dorazila zpráva, že výstavba jarního parku už je v plném proudu a do otevření bran už zbývá pouhý jeden den. Ano, zítra 6.4.2019 se otevřou brány jarního snowparkového království Betterpark Hintertux.

Jako každý rok i letos čekejte obměněný set up, doplněný o nové překážky a přizpůsobený jak pro úplné začátečníky, tak i pro ostřílené shreďáky, kteří se nebojí lítat do vesmírných vzdáleností. Snowparkové brány budou otevřené až do 10.6.2019 a pro všechny majitele Snow-​Card bude ledovec přístupný do 16.5.2019. Tak neleňte doma a vyražte na hory, užít si poslední ježdění letošní sezóny!
Webové stránky Betterpark Hintertux.
Facebook
Instagram


Jarní eventy...

 1.Välley Rälley
Od 27. dubna do 28. dubna propukne na ledovci finále slopestylové tour Välley Rälley
. Během závodu budou probíhat i coaching sessions, které každým rokem společně s Välley Rälley tour přilákají na ''Hintr'' spoustu lidí a určitě se vyplatí na ledovec v tomto období podívat. 
Odkaz na webové stránky zde.


2.Snowboard Spring Brake
Tento event proběhne od 5. května do 8. května a bude ve jménu testovní snowboardového vybavení na následující sezónu. Kromě testování bude připraveno spoustu zábavných mini contestů a určitě se na kopci během těchto dnů nebudete vůbec nudit!
Odkaz na stránky Spring Brake zde.

Tolik o jarním snowparku na rakouském ledovci Hintertux a teď hurá do hor, dokud tam ještě máme sníh!

Publikoval

Vašek Čajka
Další články autora

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!