Maximal Animal: LAST SHRED 2019/20

Minulý víkend, ještě, než nás zavřeli v karanténě, jsme vyrazili ve složení Lapel, Moran, Ondra a Vorlo na šlapačku na Klínovec. Obětí našich triků se stalo naše oblíbené prádlo. Byl to pro nás celkem šok, protože celou zimu nestálo a my jsme tudíž jezdili kratší raily (mimo Morana, který si to trajdal po parcích ve světě). Ale rychle jsme si zvykli a pak už padaly hodnoty. Mrkej níže!

Byly k vidění různé druhy slidů s rotací 270 ven, též 180 na a 180 ven hezky přes celý rail a tak dále… Vorel přišel s novým naprosto revolučním trikem “Vorloslide“ (grind přes celý prádlo po zadku), ale to už byl opravdu nový rozměr snowboardingu a na to my bohužel ještě nemáme, a tak jsme jen tiše záviděli.

Celá první část tohoto shredu byla krásně prosluněná, takže nám nebyla ani zima a bylo to jako na jaře. Takže jsme si to parádně užili.

A to rozhodně nebylo vše. Jelikož se v parku zatáhlo, tak jsme to zabalili a šli za sluníčkem. Auty jsme se vyvezli nahoru na Klínovec a šli na horní část Zabitého, kde Moran našel tyčku a hned byl na světě spot. Vytvořili jsme takový pole jam. Dopad byl sice trošku na placku, ale překážka to byla příjemná. A jelikož to byl opravdu kvalitní spot, tak z něj vzešlo spoustu krásných fotografií.

Jelikož jsme měli hlad, tak Pavel vyndal z batohu grill a buřty, Ondra vytáhl pivo z Malediv a dali jsme ještě malou grilovačku hezky na vrcholu Klínovce.

Celý den se opravdu povedl a my doufáme, že se situace ve světě brzy uklidní a budeme společně moci zase pojezdit, na Klínovci a nebo i v Alpách, kdo ví…

S pozdravem 

Maximal Animal

Sledujte Maximal Animal na sociálních sítích:

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!