Příští týden nás čeká a nemine 36. Kaunertal Opening

Už následující týden se v kalendáři tetelí tradiční opening na rakouském ledovci Kaunertal...

Letní radovánky jsou definitivně pasé a nás konečně do svých spárů lapne zima a s ní tak dlouho očekávaný start aktuální sezóny. Na bílej poprach v českomoravských horách si sice ještě nějaký ten pátek počkáme, ale většina z nás stejně každým dnem nabere směr Alpy, aby ukojila svoje potřeby a tužby. No a každej správnej newschooler ví, že k zábavě potřebuje kvalitní snowparkový zázemí. Tento víkend svoje brány ofiko odemknul Betterpark na Hintertuxu a příští týden na něj naváže nás oblíbenec na Kaunoši! Od 8. do 10 října nás čeká a nemine už neuvěřitelnej šest a třicátej ročník KTO nebo-li Kaunertal Opening 2021!

KTO 2021 teaser:

Letošní rok pak bude ve znamení změn a novinek! Snowpark The #naturerun totiž dostala na starost úplně zbrusu nová shaperská crew Shape.it. Ta nám naservíruje svojí vizi, ve který nebe chybět několik nových překážek včetně královskýho třicet šest metrů (!!) dlouhýho railu! Slušnej macek... Aby toho progresu nebylo málo, tak se taky hlásí čerství hlavní partner značka Soundboks a celá parta pak pro všechny freeskiery a boarďáky připravila několik peprných akcicček a eventů během celých třídenní otvíračky. Co všechno na nás netrpělivě čeká? Každej den se budeme moci vždycky vyřádit minimálně během dvou sessions:

Pátek 8.10. 2021:
SANE! Crew "Cash 4 Tricks" Opening Session
Markus Eder "The Thirty Sicks Rail Battle & Völkl 4 Trick Session"

Sobota 9.10. 2021:
Burton Peace Rail hosted by Jesse Augustinus
PRIME Mixed Tricks Cash For Trick Sesh

Neděle 10.10. 2021:
Shred Unit Cash For Tricks Girls Only Session
Method Mag´s "Method To The Madness" Photo Session
Get Your Last Cash Sesh powered by Temleton

Hlavní dění samo sebou bude na kopci, ale plno doprovodný srandy se dočkáme i v okolí a po ježdění. Vyzdvihnout musíme hlavně Testival, kde budou tradičně světové značky prezentovat svoje inovace a nejnovější modely na nadcházející zimu. Kdo schání něco do své výbavy, tak tady se mu naskytne parádní možnost si plno kousků přímo omakat a vyzkoušet. K dalšímu rozptýlení nás bude lákat třeba minirampa v Jib’n’Skate Playgroundu, Balance Board Park, snowboardové muzeum, trampolíny nebo Airbrush Tattoo Station. Zbytek energie a mozkových buněk se pak vypálí během večerních mejdánků, kde nebudou chybět ani promítačky freeski a snb videí a filmů. Snowboarďáci si určitě nenechají ujít film od the Rusty Toothbrush Crew, novinku od lokála Roli Tschoder, který představí 
film “Rolyssee” a girls only film od el.markell!. Nuda je zkrátka nežádoucí faktor...
Kaunoš pak taky každročně nabízí svoje výhodný balíčky (najdeš je zde), kde dostanete ubytko a permice za výhodnější prize a bez zbytečnýho zařizování. Jak znám ale nás český vykuky  tak my si to vopunkujem jinak :) ... Každopádně kdo vyrazí, ať užije na max!!

KTO 2021 balíčky

Kaunertal Snowpark web zde.

úspěšnej start sezóny všem přeje

Maty Vránek
Další články autora

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!