Ride snowboards 2011/2012

Další značkou, kterou vám představíme v seriálu z veletrhu ispo winter 2011, je Ride snowboards. Mrkněte, co na nás tahle známá firma do nadcházející sezóny připravila...

Ride snowboards patří mezi nejsilnější hráče na trhu snowboardového vybavení s dlouhou historií. Tahle americká firma vyrábí kvalitní výrobky už od roku 1992 a momentálně v její nabídce najdeme v podstatě všechno od prken přes vázání, boty, bundy, kalhoty až k doplňkům. Na ispu v Mnichově nás stánkem Ride provedl český distributor Michal Šváb:

Takto zní oficiální text o firmě: Společnost Ride Snowboards patří ke gigantům světové snowboardové scény. Orientuje se dlouhodobě pouze na výrobu snowboardového vybavení. Je to jedna z mála společností s kompletní nabídkou všech produktů pro snowboarding (boty, prkna, oblečení a vázání). Vyznačuje se především nejprogresívnější světovou technologií ve výrobě prken a měkkých vázání. Mezi snowboardisty patří k velmi oblíbené značce s vysokou kvalitou a standardem.

Ride snowboards samozřejmě neinvestuje jen do vývoje svých produktů, ale i do početného týmu, který je nabitý kvalitními jezdci: Mikey LeBlanc, Darrell Mathes, Sebastien Toutant, Alex Cantin, Austin Hironaka, Hana Beaman, Jake Blauvelt, Juuso Laivisto, Marco Feichtner.

Další zajímavé články

Akce Horsefeathers Sneak The Tweak otevřela snowpark na Mölltalu!

Nový snowpark na rakouském ledovci Mölltaler Gletscher slavnostně otevřela akce Horsefeathers Sneak the Tweak!

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!