Ride Snowboards je tu s nabitou kolekcí na sezónu 2019/20!

Nová kolekce RIDE Snowboards je letos doslova plná nabitých prken, vázání a bot pro všechny ridery, riderky i jejich děti. Kombinace technologií, materiálů i designů nás dost zaujala. Koukněte se tak na náš výběrový přehled produktů od firmy RIDE, která se mimo jiné může pyšnit i nabitým týmem riderů z celého světa!

Pánské snowboardy RIDE

Jak už bylo řečeno RIDE má opravdu dost silný celosvětový tým a samozřejmě né každému riderovi sedí stejné prkno. Oblíbený model RIDE Berzerker můžeme vidět třeba pod nohama Jaka Blauvelta, zatímco stylově řízlý model Warpig se většinou prohání prachem s Jakem Welchem. Tragicky zesnulý Dillon Ojo zase holdoval freestylové raketě RIDE Machete.

Snowboard RIDE Berzerker: Nejoblíbenější a všestranný snowboard od firmy RIDE, to je BERZERKER. Léty ověřený tvar i konstrukce, které ocení každý milovník jízdy v prašanu, či zkušený jezdec na sjezdovce. Směrový Directional tvar pro nekonečné oblouky v hlubokém sněhu a karbonové výztuhy pro potřebnou tuhost a hravost.

Snowboard RIDE Machete: Stálice v nabídce RIDE Snowboards je model MACHETE, který je díky twin typ konstrukci spíše freestylově zameřený model. Avšak díky hybridnímu prohnutí a karbonovým výztuhám se jedná o velmi univerzální prkno, které uspokojí i středně pokročilé ridery na sjezdovce.

Snowboard RIDE Warpig: All-mountain Freestyle snowboard ve směrovém tvaru s lehkým rockerem a těžištěm posunutým mírně dozadu. Se snowboardem Ride Warpig pokryjete většinu sněhových podmínek, jak na sjezdovce, tak i mimo ni. Jádro je tvořeno třemi druhy dřeva pro maximální rovnováhu mezi tuhostí a nízkou váhou. Karbnové výztuhy dodávají prknu potřebnou tuhost a zároveň hravost. Díky topless konstrukci, kdy je grafika nanášena přímo na sklolaminát je snowboard lehčí a pružnejší.



Pánské vázání RIDE

Snowboard bez vázání by byl docela k ničemu, co vy na to?! V letošní kolekci najdete hromadu vázání ve všech cennových kategoriích. Ať už jste chudý začátečník nebo bohatý profík, mezi vazáními RIDE si určitě vyberete...

Vázání RIDE El Hefe Black: Snowboardové vázání RIDE EL HEFE je určeno pro nejnáročnější jezdce. Zadní patky vyrobené z karbonu pro prvotřídní reakci, úsporu hmotnosti a perfektní pocit z jízdy. Vázání je vybavené tím nejlepší co RIDE nabízí - platforma Infinity s Micro disky, Reversible strap a odlehčené ráčny Linkage. V luxusním kufru dostanete vázání splňující ty největší nároky včetně dvou párů Wedgie Footbeds v různém úhlu.

Vázání RIDE Ltd Black: Snowboardové vázání RIDE LTD je určeno pro náročné jezdce. Zadní patka je dostatečně tuhá, nabízí však zároveň určitou flexibilitu pro freestylové kousky. Vázání je vybavené platformou Infinity, která používá Micro-disky, 3D páskem přes špičku ThinGrip™ nebo velmi lehkými a odolnými řáčnami Linkage Ratchets.

Vázání RIDE Revolt Hands of Doom: Snowboardové vázání RIDE REVOLT je univerzálním vázáním, které perfektně funguje na upravené sjezdovce, v hlubokém sněhu i na railech v parku. Zadní patka je více flexibilní a nabízí tak perfektní možnosti při vašich snowboardových hrátkách. Vázání je vybavené platformou osvědčenou Edge, která používá Micro-disky, 3D páskem přes špičku ThinGrip™ nebo velmi lehkými a odolnými ráčnami Linkage Ratchets.


Pánské SNB boty RIDE

Snowboardové boty RIDE nejen, že vypadají jako odněkud z vesmíru, ale pokud to s nima pošlete až do stratosféry, tak věříme, že se s váma vrátí i zpět na zem.

Snowboardové boty RIDE Trident BOA Black: Snowboardová bota RIDE TRIDENT s triple BOA utahováním je velmi tvrdá pánská snowboardová bota, která vás podrží v jakékoliv situaci. Díky trojitému BOA systému je bota pohodlná a zároveň díky jazyku také velmi tuhá. Trident je určen pro všechny, kteří očekávají to největší pohodlí a nejvyšší výkon zároveň.

Snowboardové boty RIDE Lasso BOA Black: Snowboardová bota RIDE LASSO s double BOA utahováním je tvrdší pánská snowboardová bota, se kterou se budete jako doma cítit jak na sjezdovce, tak mimo ní. Velmi pohodlná bota pro celodenní ježdění pro každého, kdo jezdí a ví co chce! Díky střední až vyšší tvrdosti a propracovanému utahování pomocí Double BOA vyniká bota v poměru cena/výkon.

Snowboardové boty RIDE Triad BOA Black: Snowboardová bota RIDE TRIAD s kombinací klasických tkaniček a BOA utahováním je univerzální pánská snowboardová bota určená díky svému střihu a stavbě spíše freestylerům. Pro rekreační jezdce, kteří chtějí klasické zavazování, poslouží jako ideální celodenní bota.

Kompletní nabídku snowboardového vybavení RIDE Snowboards najdete na Snowboardelu.


Dámské snowboardy RIDE

RIDE samozřejmě nezapomíná ani na momentálně velice progresivní dámský snowboarding a přináší nabitou kolekci vybavení i pro ty nejzdatnější shreďačky!

Snowboard RIDE Back Talk: Dámský Freestyle snowboard s tvrdším flexem pro zkušené riderky. Unikátní asymetrický freestyle snowboard RIDE Back Talk, který je díky své tvrdosti určen primárně na větší skoky či jako snowboard na sjezdovku. Hybridní prohnutí s větším podílem Camberu zajišťuje snowboardu dostatek stability i potřebného popu a to i ve vyšších rychlostech.

Snowboard RIDE Heartbreaker: Dámský All-mountain freestyle snowboard RIDE HEARTBREAKER s nízkým flexem určený pro začínající riderky. Hybridní prohnutí v kombinaci s větším rockerem je vhodné pro snadnou jízdu bez zasekávání hran. Tento snowboard je ideální společník pro celodenní ježdění za jakýhkoliv podmínek. Díky menšímu flexu se dokáže skvěle přizpůsobit veškerým situacím a podmínkám.

Snowboard RIDE Magic Stick: Dámský All-mountain snowboard střední tuhosti pro pokročilé a zkušené riderky. Hybridní prohnutí v kombinaci s větším camberem zajišťuje perfektní vedení po hranách a rocker na špičce i patce zajistí bezpečný přechod mezi hranami bez zasekávání.


Dámské vázání RIDE

Vázání RIDE Fame Sunset: Dámské snowboardové vázání RIDE FAME je nejlepším dámským vázáním od značky RIDE SNOWBOARDS. Základna INFINITY dodává vázání potřebnou tuhost a lehkost, tuhá patka pak dostatečnou oporu.

Vázání RIDE Vxn SilverVázání RIDE Fame Sunset: Dámské snowboardové vázání RIDE VXN je velkým univerzálem. Díky kovové základně EDGE Chassis System je vázání dostatečně pevné a tuhé, zároveň je však díky použitému Stitched Ankle Strapu, který je bohatě polstrován také velmi pohodlné. Pokud tedy hledáte odolné a tuhé vázání, které bude hlavně pohodlné, model VXN je jasná volba.

Vázání RIDE Dva Black: Dámské snowboardové vázání RIDE DVA je oblíbeným modelem pro svoji univerzálnost a precizní zpracování. Využívá osvědčenou základnu EDGE Chassis System společně s flexibilní Slimeback patkou. Novinkou pro letošní sezonu je nasazení Injected Ankle Strapu, který perfektně obepne botu ve vázání a maximalizuje tak přenos sil.


Dámské SNB boty RIDE

Snowboardové boty RIDE Karmyn BOA Black: Dámské snowboardové bota RIDE KARMYN s double BOA utahováním a páskem přes holeň jsou pro všechny dámy, které jsou si jisté kdekoliv na horách. Skvělá bota plná vychytávek pro co největší pohodlí a funkčnost zároveň.

Snowboardové boty RIDE Hera BOA Black: Dámské snowboardové boty RIDE HRA s BOA utahováním. Tvrdší dámská snowboardová bota pro všechny dámy, které jezdí po sjezdovce i mimo ní. Univerzální bota pro celodenní ježdění, kterou jistě ocení každá snowboardistka. Díky dovjímu utahování pomocí BOA systému sedne bota perfektně na každou nohu, širokou i úzkou.

Snowboardové boty RIDE Sage BOA Green: Dámské snowboardové boty RIDE SAGE s BOA utahováním jsou univerzální boty pro všechny, kteří si chtějí užít celodenní jízdu na snowboardu a mít při tom nohy v pohodlí. Středně tvrdá bota poskytnuje dostatečnou oporu při jízdě bez ztráty pohodlí.

Kompletní nabídku snowboardového vybavení RIDE Snowboards najdete na Snowboardelu.


Dětské snowboardy RIDE

Netrapte vaše děti na lyžích a radší jim letos pod stromeček nadělte pořádný komplet!

Snowboard RIDE Machete Jr: Juniorský snowboard RIDE MACHETE Jr. je skvělou volbou pro dospívající snowboarďáky, kteří se chtějí neustále zlepšovat. Díky Rocker prohnutí je snowboard stabilní a jednoduchý na ovládání.

Snowboard RIDE Lowride: Dětský snowboard RIDE LOWRIDE je skvělou volbou pro nejmenší snowboarďáky, kteří chtějí mít snadné začátky. Díky Rocker prohnutí a tenkému jádru je snowboard velmi měkký a skvělě poddajný. To zajistí snadné učení i těm nejmenším.


Dětské vázání RIDE

Vázání RIDE Phenom Black: Juniorské snowboardové vázání RIDE PHENOM je perfektní vázání pro mladé ridery. Lehká a velmi odolná kovová konstrukce je prakticky nezničitelná. 3D tvarované strapy, které dokonale obepnou boty a zajistí tak perfektní přenos sil botou a vázáním.
 

Vázání RIDE Micro Black: Dětské snowboardové vázání RIDE MICRO je určené pro nejmenší snowboarďáky a snowboarďačky. Skvěle funkční a jednoduchý systém jednoho velkého strapu usnadňuje nástup i výstup z vázání a zvládnou ho tak bez problému i děti. Nastavitelná zadní patka lze posuvat a měnit tak velikost vázání, jakmile vyroste dítěti noha.


Dětské SNB boty RIDE

Snowboardové boty RIDE Lasso Jr. BOA Black: Juniorské snowboardové boty RIDE LASSO JR. s BOA utahováním jsou tou pravou volbou pro vaše dorůstající ratolest. Díky jednoduchému utahování pro dítě není problém utáhnout botu bez pomoci. Příjemná bota pro celodenní ježdění v komfortních podmínkách.

Snowboardové boty RIDE Norris BOA Black: Dětské snowboardové boty RIDE NORRIS se snadným utahováním pomocí BOA systému. Tento systém je velmi jednoduchý a pomocí otočného kolečka ovládá ocelové lanko provlíknuté v botě. Systém utahování i povolování hravě zvládnou i děti. Systém bez vnitřní botičky vám usnadní sušení a především pak nazouvání a vyzouvání vašich dětí.


Kompletní nabídku produktů RIDE Snowboards najdete na e-shopu Snowboardelu. Stejně tak i v kamenné prodejně Snowboardelu v OC Galerie Butovice.

Sledujte RIDE Snowboards na sociálních sítích a pronikněte do dění okolo značky.

Zveřejnila redakce

Freeride.cz SNOW
Další články autora

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!