Dan Koudelka by Pepé Šulc

Máme tady jeden povedenej backcountry One Shot. Postarala se o něj dvojka Dan Koudelka a Pepé Šulc.

Máme pro vás tady další příběh jedný fotky známý jako One Shot. Dnes si ho pro nás přiopravilo duo forograf Pepé Šulc a rider Dan Koudelka. Ty zamířili do rakouského střediska Schlick 2000 a výsledkem je tenhle backcountry polet!

Pepé: Fotka vznikla né úplně náhodou. S Danem se snažíme vytvářet exkluzivní materiál a za tím jak jinak, se musí mimo naši milovanou vlast :). Tentokrát se povedlo vyrazit do střediska Schlick 2000. Sobotu jsme věnovali ježdění a hledání místa na skok. Počasí bylo super, ale nedařilo se najít vůbec nic. Neděle byla produktivnější, pár metrů nad sjezdovkou se vylouplo koryto, Dan s Mišem postavili kicker a šlo se na věc. Sami vidíte jak to dopadlo. 

Dan: Do Schlicku jsme vyrazili užít si pěknej víkend a k tomu zkusit něco nafotit. Předpověď nevyšla, sněžit přestalo už ve středu a čtvrteční a páteční azůro zajistilo, že místní z Innsbrucku všechno rozjezdili. Celou sobotu jsme strávili hledáním aspoň trochu nerozvoranýho sněhu. Moc nám to nešlo, v neděli jsme si šlápli kousek nad sjezdovku a v takovým žlabu jsme udělali skok. Tohle je fotka z rodea 720 japan.

Dan Koudelka by Pepé Šulc

Rider: Dan Koudelka

Fotograf: Pepé Šulc

Lokalita: Schlick 200

Foto data:

body: Canon 60D
ISO: 200
zoom: 24mm
aperture: f/​8
time: 1/​250
flash: 2x speedlite 580

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...