5 hot new Amíků v parku

Vybrali jsme pro vás pět hot new americkejch parkařů, kteří se na scéně objevili relativně nedávno a spojuje je jedno - styl až na půdu!

Všechny ty Geoppery, Browny a Christenseny zná určitě každej. Kolébka freeskiinga USA je ale plná nejrůznějších riders, který by byla určitě škoda minout a nebo je vůbec nezaregistrovat. My jsme dneska vybrali pětku kluků, kteří zabíjej park, zabíjej ve stylu a hlavně jejich edity jsou většinou hodně horký zboží. Prostě tady je podle nás pětka parkovejch Amíků, který možná neznáš, a tak by ses měl s nima seznámit….

5. Sam Zahner

Jednadvacetiletýho Sama Zahnera jsme na plný koule poprví registrovali někdy kolem roku 2013-​2014, kdy se dostal do finálka známý videosoutěže SuperUnknown od Level 1. Tam si mimochodem účast zopáknul i loni. Jinak ho můžete vidět hlavně ve videích s jeho partou Molesquad, kde v parku nakládá s notnou dávkou stylu a hlavně na railech umí vykouzlit plno (ne)slušnejch technickejch prasárniček.

Sam Zahner SuperuKnown 2017:

S partou v Coloradu:

4. Ethan Swadburg

Stejně starej jako Sam je i další Amík z Colorada, kterým je Ethan Swadburg. I on už se ukázal ve finálový desítce SuperUnknown a mimochodem jeho jméno najdete taky mezi riders posledního filmu „Pleasure“ od Level 1. Jinak se tenhle nenápadnej člen týmu RMU Skis objevuje často ve videích od Gavina Rudyho a letos se mihnu i v Evropě. Určitě zajímavý jméno.

Ethan na Windells kempu:

Loňskej season edit:

3. Jake Carney

Jake sice reprezentuje javorovej list, ale kvůli němu nebudeme nadpis upravovat. Konec koncům za velkou louží jsme taky pořád Československo. Tenhle cápek se na světlo denní aspoň pro nás dostal díky našlapanejm editům od party Simple, který většinou na Newschoolers.com sklidili macatou porci lajků. Stačí juknout na jeho ježdění a je jasný proč…

Jake ve Whistleru by Simple.:

2. Keegan Kilbride

Velký spojení s partou Level 1 má i naše numero duo, kterým je Keegan Kilbride z Portlandu v Maine. Tenhle taky jednadvacetiletej cápek má stylu na rozdávání, až za roh a bůh ví kam ještě. Loni celej ročník SuperUnknown zaslouženě vyhrál a sledovat ho nejen v parku, ale i ve streetu nebo v backcountry je prostě sakra radost!

Keegan v Brecku:

Loňskej season edit:

1. Quinn Wolferman

Naší dnešní jedničkou je ale nakonec Quinn Wolferman. Ten se zjevil na scéně nějaký dva roky zpátky a od tý doby jí svým stylem celkem slušně válcuje. Dostal se do respektovanýho týmu značky Armada a taky si zajezdil na týmový soutěži na poslední Dew Tour v Breckenridge. Nás ale určitě nejvíc baví jeho videa a edity, který jsou prostě kaviár pro naše oči…

Quinn v Park City:

Quinn v Bear Mountain:

Pokud i vy máte nějaký zajímavý jmeno zpoza oceánu, na který byste chtěli upozornit, tak hurá s ním do diskuze. Amerika se jenom hemží freeski čuňatama... 

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...