Freeskibazar.cz - prověřené lyže za super ceny!

Zime je v plném proudu a díky ochlazení minulý týden se dá v ČR již parádně zajezdit. Chybí vám výbava? Mrkněte na freeskibazar.cz!

Konečně se podmínky v ČR zlepšily a v několika parcích se dá již velice dobře zajezdit. Milovníci freestylu se můžou radovat o to víc, až zjistí, co si pro ně Freeskibazar.cz připravil! Prověřené lyže za parádní ceny.

Atomic Punx
původní cena 12090Kč, nyní 5499Kč
Byly navrženy na dělání triků kdekoli tě napadne. Dřevěné jádro. Odolné hrany na railování. Klasický camber s twintipem doplněný o tip a tail rocker - nezapadneš v měkkém sněhu, ulehčíš si odrazy i dopady a eliminuješ zachytávání hrany při nájezdu.

Nordica Ace of Spades
původní cena 20990Kč, nyní 5999Kč
Tyto esa si užije opravdu každý milovník skoků, ramp a parků. Dřevěné jádro a dvojvrstvený titanal využiješ v podobě stability a získávání rychlosti na ty největší překážky. Pokud si agresivní freestyle jezdec tak nemusíš váhat!

Salomon Threat
původní cena 9990Kč, nyní 4599Kč
Jsou opravdovou hrozbou pro svojí freeski konkurenci. Monocoque vrstva s jádrem z kompozitních materiálu a posílené hrany po celé délce ti zaručí odolnost, lehkost, manévrovatelnost a universalitu. Ať už miluješ snowpark, nebo tě to táhne mimo sjezdovky, tyto lyže podrží!

Atomic Polarity
původní cena 8290, nyní 4999Kč
Lehkost, ovladatelnost a krása, těmito slovy by se daly popsat tyto dámské allmountain lyže. Mají tvar klasického camberu s 15% rockerem v tipu a 10% v tailu. Lehká konstrukce s dřevěným
jádrem odpustí sem tam nějakou tu chybku. Pokud chceš oslnit, tak vybíráš správně.

Westige Wild
původní cena 9990, nyní 4499Kč
Ani v nejdivočejších barevných snech sis nevysnila to, co zažiješ na skocích a railech ve snowparku s dámskými lyžemi Westige Wild. Výkonná kombinace camberu, celodřevěného jádra, triaxialu, sidewall a extrudované skluznice je tu jen a jen pro tebe. Připrav se na jejich divokost!

Völkl Kenja
původní cena 19990Kč, nyní 4999Kč
Kenja potěší každou milovnici adrenalinu. Pokud toužíš po zážitcích a nezapomenutelných jízdách nejen na sjezdovce, jsou tyto lyže právě pro tebe. Twintip a sandwichová konstrukce tvořená z dřevěného jádra a titanové vrstvy tvoří základ skvělé univerzálky, se kterou se rozhodně nudit nebudeš!

Nordica Soul Rider
původní cena 21490Kč, nyní 6999Kč
Tyto lyže poslouží zkrátka všude tam, kam tě nohy a vůle povedou. Ať už miluješ snowpark, skoky, nebo prašan s touhle lyží můžeš prožít vše do poslední kapky. Je určená právě pro tebe, pokud víš, co si můžeš dovolit a máš svoji jízdu pod kontrolou, protože tato lyže příliš chyby neodpouští. 

Scott Venture
původní cena 18300Kč, nyní 5999Kč
Výborná volba pro zkušenější lyžaře, kteří jsou odhodláni vyrazit za adrenalinem i do svízelnějších terénů. Scott Venture nabízí jedinečnou podporu v podobě univerzální lyže, kterou naplno využiješ ve všech sněhových podmínkách.

Black Crows Viator
původní cena 18490Kč, nyní 3999Kč
Stejně obratné v parku i v různorodém terénu na sjezdovce i mimo ni, to jsou lyže Viator od Black Crows. Dřevěné jádro spolu s několika vrstvami dalších materiálů rozhodně splní představy všem freeskierům, když jde o obratnost a výdrž lyží. Tvar lyže je klasický Camber, který si poradí skvěle i v hlubokém sněhu. Nasaď si je a nezaskočí tě téměř nic!

Armada ARV
původní cena 14490Kč, nyní 6999Kč
Seznamte se s nejdéle vyráběným modelem Armada. Díky létům vývoje, vytvořili v dílnách Armada vysoce kvalitní, univerzální lyži, se kterou se nezastavíš před ničím. Vyrovnaná pružnost, lehká váha, delší rádius a více než 90mm pod botou dělá z Armada ARV ideální nástroj pro ty, kteří se spokojí s jedním modelem do všech podmínek!

Stöckli Stormrider 95
původní cena 24990Kč, nyní 6999Kč
Stöckli Stormrider 95 jsou lyže určené především pro těžší lyžaře, kteří mají rádi dlouhé oblouky a chtějí si vychutnat komfortní jízdu po sjezdovkách i v prašanech. Konstrukce lyže je tvořena klasickým sandwichem, který se sestává z dřevěného jádra vyrobeného z jasanu, vyztuženým titanovou vrstvou. Tato kombinace materiálů dává lyži lehkost a dostatečnou stabilitu a životnost.

Armada El Rey
původní cena 24990Kč, nyní 6999Kč
Skvělé parkové lyže od Armady, každý začátečník je ocení na své první zážitky ve snowparku a zároveň s nimi může skvěle projet každý terén na sjezdovce i mimo ni. Uvnitř sklolaminátového torza se ukrývá dřevěné jádro a tvoří tak lehkou a pružnou konstrukci, kterou ocení každý freeskier. Jak je u firmy Armada zvykem, hrany lyží jsou profesionálně upraveny proti odření a jiným poškozením při kontaktu s parkovými překážkami.

Salomon Quest 880W
původní cena 7490Kč, nyní 2499
Stylová dámská sjezdová obuv vhodná pro všechny lyžařky milující kvalitu a pohodlí. Boty disponují přepínáním pro chůzi a lyžování (ski/​walk). Okolo jazyka, ve vnitřní botičce, se nachází nepromokavý materiál, který udrží tvoje nohy v suchu i během jízdy v hlubokém prašanu. Flex Index 70

Nordica Double Six
původní cena 7 990Kč, nyní 2 799Kč
Model Double Six je skvělou freestylovou unisexovou botou. Pevný skelet s progresivní flexí 80 až 110 zaručuje univerzálnost pro použití v agresivní i odlehčené jízdě. Skvělá ovladatelnost lyže i stabilitia. Skelet je složený ze tří částí pro snadný vstup do boty. Dvě posuvné pozice u přesky zaručují pevné sevření nohy. S šířkou boty 100 milimetrů se jedná o sportovní botu pro zkušené freestylery!

Atomic LF Plus
původní cena 7 499Kč, nyní 2 599Kč
Atomic LF Plus jsou vynikající pánské lyžáky, které nabízejí vynikající vlastnosti pro všechny lyžaře, kteří hledají v první řadě pohodlí. Boty jsou navrženy pro kontinuální adaptován botičky na nohu svého nositele. Live Fit zóny těsně obepnou nohu a zajistí ti perfektní držení v každé fázi jízdy. Flex Index 90

Salomon Quest 880
původní cena 7 499Kč, nyní 2 799Kč
Kvalitní pánská lyžařská obuv vhodná spíše pro pokročilé lyžaře. Boty se pyšní přepínáním pro chůzi a lyžování (ski/​walk). Okolo jazyka, ve vnitřní botičce, se nachází nepromokavý materiál, který udrží vaše nohy v suchu i během jízdy v hlubokém prašanu. Flex Index 90

Pokud vás nic nezaujalo, mrkněte na kompletní nabídku na freeskibazar.cz!

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...