Moreboards Stubai Premiere 2014

Podzim je tady a blíží se letošní sezóna openingů! Pojďme se podívat co se chystá na Moreboards Stubai Premiere 2014!!

Léto už to jisto jistě vzdalo a zima klepe na dveře div že je nevysadí z pantu!! Teď tu ale máme čerstvě podzim a to znamená jedno! Alpský resorty se probouzejí po letní letargii a pomalu a jistě začnou otvírat brány svejch snowparků!! Čeká nás tak zase plno jezdění, párty…prostě pohody s kámošema! Dneska Vás pozveme na jeden z nejtradičnějších openingů, kterej najdete na rakouským ledovci Stubai!! Moreboards Stubai Premiere 2014 se blíží!!

Ledovec Stubai najdete nějakejch 580 kiláků od naší Prahy stověžatý. Letos se tady otíračka parku Stubai Zoo uskuteční už po šestý a datum, který si máte zakroužkovat v kalendáři je 17. až 19. října! Všechny nás určitě nejvíc bude zajímat místní park, kde ti největší zabijáci najdou pro lajnu, kde se budou tetelit ty největší kopny a jiby. Pro ostatní samozřejmě nemůže chybět mediumeasy lajna a milovníci želez určitě ocení jib lajnu plnou jibovejch záludností a lahůdek! 

Během celejch tří dnů najdete na kopci plno různejch akcí nebo testovaček. Jako každej rok nebude chybět Brandsaloon, kde vám světový výrobci budou nabízet přímo pod nosem svoje nejnovější hračky! Najdete tady něco kolem čtyřiceti značek! V areálu Brandsaloonu najdete taky menší railovou DC Jib Areu. V parku se pak bude odehrávat třeba Cash & goodies for Trick Session. Invitational Pro Contest stejně jako Nulita Girls Camp se sice bude týkat jen boarďáků, ale to nás nemusí dvakrát mrzet. 

To co se ale určitě týká všech jsou večerní radovánky! V městečku Neustift pod ledovcem se budou odehrávat všechny noční pekla. Hned na třech místech – Freizeitzentrum, DorfpubScala do nás budou dj´s pumpovat tu nejlepší party hudbu a parket bude mít na mále! Na pátečním warm-​upu se můžeme těšit na oblíbenou dvojku Drunken Masters! Hlavní sobotní otvírací noc maj na starosti Deluxe Soundsystem společně s Afrobem a dalšíma dj´s! Tohle bude zkrátka velký! Přece jenom játra to chce připravit na zimu!!

Moreboards Stubai Premiere pro vás pak připravili několik výhodných openingových balíčků, kde si za lepší cenu můžete pořídit najednou skipas, ubytko a partytikety. Ty najdete na webu tady. Pokud chcete vyrazit bez balíčku tak základní obyč permice na tři dny vás vyjde na 122 éček. 

Veškerý info o Moreboards Stubai Premiere najdete zde.

Naše FRedakce nebude na ledovci Stubai chybět, tak vyražte! Foto a kamera budou na místě!!

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...