Nabídka Freeskibazar.cz!

Nabídka servisovaných 120 bazarových lyží a 100 párů bot na freeskibazar.cz!

Pokud máte zájem vyzkoušet prvně freeskiing nebo chcete náhradní lyže, přijde vám vhod cenově výhodná nabídka servisovaných bazarových lyží s vázáním na freeskibazar.cz! Široká nabídka až 120 freestyle, freeride, skialp, allmountain lyží a 100 párů bot na lyžování!

Völkl Ledge
nyní 2 999Kč, původní cena 14 900Kč
Völkl Ledge je perfektní, plně symetrický freestyle model, se kterým díky jeho rozměrům můžete jezdit stejně tak popředu jako pozadu. Model Völkl Ledge je perfektním nástrojem do snowparků, jak na skoky tak na všechny možné bedny a zábradlí.Dřevěné jádro, full twintip a rocker ve špičce i v patce. 

Nordica Ace of Spades
nyní 5 999Kč, původní cena 20 990Kč
Ace of Spades, neboli pikové eso, to pravé do parku i do rampy. Od parkových jezdců i od těch z rampy můžete čekat hlavně agresivní styl jízdy a právě na ten jsou tyto freestylové lyže od firmy Nordica dělané. S odlehčenou konstrukcí jsou triky ve vzduchu znatelně jednodušší. Patky lyží jsou speciálně dvojitě prohnuté pro dodání maximální síly při odrazu.

Armada cantika
nyní 4 499Kč, původní cena 14 990Kč
Cantika vám odpustí začátečnické neduhy a pomůže se stabilitou a ovladatelností. Tyto Armady uplatní nováčci v parku, ale také v náročnějším terénu. Tvar patek vám zajistí jednoduché položení i následné narovnání z oblouku, zatímco hrana bude pevně držet stopu. Dřevěné jádro je obalené několika vrstvami sklolaminátu, takže můžete očekávat lehkou, ale přesto odolnou konstrukci lyže s ideální pružností.

Westige Comics
nyní 4 999Kč, původní cena 9 990Kč
Pánské lyže Westige Comics jsou jako stvořené pro Vaše řádění na skocích a railech ve snowparku. Nabídnou Vám skvělý mix camberu, celodřevěného jádra, triaxialu, sidewall a extrudované skluznice. Jen se nezačtěte do komiksu na lyžích zrovna při skoku!

Black Crows Viator
nyní 4 999Kč, původní cena 18 490Kč
Stejně obratné v parku i v různorodém terénu na sjezdovce i mimo ni, to jsou lyže Viator od Black Crows. Pokud chcete hravý pár lyží, které využijete nejen na sjezdovce popřípadě v prašanu mimo vyznačené svahy, ale taky lyže pro občasné parkové věci na skocích nebo třeba na zábradlích, tak jste tu správně.

Atomic Trooper
nyní 3 999Kč, původní cena 9 999Kč
Atomic Trooper, pokud plánujete začít vaši kariéru v parku, tyto lyže jsou pro vás jako stvořené. Konstrukce lyže je z mnoha druhů vlákem umístěných v pruzích, které pokrývají celý povrch, i hrany. Právě tato "Cap" konstrukce zajistí, aby se co nejméně osekávaly hrany lyží při křížení v letu. Nejlépe Troopery využijí nováčci v parku, ale místo si najdou i u pokročilejších nejenom parkových jezdců.

K2 Sideshow
nyní 6 999Kč, původní cena 17 569Kč
SideShow od K2 jsou vhodné pro lyžaře, kteří většinu svého času tráví na sjezdovce, ale jen občasně zavítají i mimo svah do prašanu. Se speciálně tvarovanými hranami není problém i carving na ledových plotnách a rocker tvarování přední patky umožní jednodušší jízdu v prašanu.

Salomon Threat
nyní 3 499Kč, původní cena 9 990Kč
Model Salomon Threat je opravdovou hrozbou pro freeski konkurenci. Jedná se o full twintip lyže, které jsou primárně určeny pro jízdu ve snowparcích, v u-​rampě, na bednách a zábradlích. S tímhle modelem, ale nemusíte zůstat pouze u freestylu, Threat jsou konstruované tak, aby bylo možno využít je univerzálně a to i mimo snow park.

Atomic Punx JR
nyní 2 999Kč, původní cena 5 499Kč
Punx JR jsou lyže určené na triky ať už ve snowparku, na zasněžené ulici nebo na přírodních překážkách. Tyto Atomicy mají po celé délce camber tvar, který zlepší kontakt při každém oblouku a umožní vám se do lyže více opřít. Konstrukce je z několika vrstev pro lepší odolnost proti poškrábání při křížení lyží ve vzduchu. 

Nordica double six
nyní 5499Kč, původní cena 14 590Kč
Nordica Double Six využívají možnosti různého prohnutí na patkách a pod botou, proto kombinují camber a rocker tvar a tím snižují šanci chycení hrany při odrazech i dopadech a zjednodušují lyžování v prašanu.Jádro lyže je vyrobeno ze dřeva. Hrany jsou speciálně zpevněné pro menší šanci poškození při jibbingu.

Volkl Mantra
nyní 6 999Kč, původní cena 21 390Kč
Völkl Mantra představuje perfektní zbraň pro všechny milovníky hlubokého sněhu a freeridu obecně. Jedná se o twintipové freeridovky, které jsou nepřekonatelné v množství čerstvého prašanu, ale dokáží se stejně dobře přizpůsobit i upravenému terénu. Za výrobou těchto lyží stojí celých 90 let tvrdé práce a německých zkušeností s výrobou lyží, takže o kvalitě nemůže být pochyb.

K2 MissConduct
nyní 3 999Kč, původní cena 11 990Kč
Dámské freestyle lyže K2 Missconduct je vybavena univerzálním klenutím K2 All Terrain Rocker, má šířku středu 85mm a je vybavena specificky dámským jádrem, které jí dělá lehkou, snadno ovladatelnou a velice stabilní. Nikoho tedy nepřekvapí, že s touto kombinací K2 Missconduct najdete na nejvyšších příčkách ve slopestylových či rampových závodech.

Salomon Quest 120
nyní 3 390Kč, původní cena 9 990Kč
Salomon Quest 120 je pánská sjezdová obuv vhodná spíše pro pokročilé lyžaře a experty v tomto sportovním odvětví, už kvůli své tvrdosti (flex indexu) 120. Boty disponují přepínáním pro chůzi a lyžování (ski/​walk). Okolo jazyka, ve vnitřní botičce, se nachází nepromokavý materiál, který udrží vaše nohy v suchu i během jízdy v hlubokém prašanu. Rovněž mají špičku vnitřní botičky z neoprenu, takže nepropustí žádnou vlhkost.

Atomic LF Plus
nyní 2 599Kč, původní cena 7 499Kč
Atomic LF Plus jsou vynikající pánské lyžáky, které nabízejí vynikající vlastnosti pro všechny lyžaře, kteří hledají v první řadě pohodlí, rádi se ale svezou i ve vyšších rychlostech. Boty jsou navrženy pro kontinuální adaptován botičky na nohu svého nositele. Live Fit zóny těsně obepnou nohu a zajistí perfektní držení v každé fázi jízdy. Boty zjišťují precizní přenos síly na lyži. Vhodné pro pokročilé sportovně založené lyžaře, kteří hledají kombinaci komfortu a výkonu.

Atomic Overload 60
nyní 1 999Kč, původní cena 4 499Kč
Atomic Overload 60 jsou velmi kvalitní a pohodlné lyžáky pro všechny, kteří se rádi pohybují ve snowparcích. Tlumící zóna Shockilla a výplň EVA poskytují výjimečný komfort a tlumení vibrací. Polykarbonátové přezky jsou velmi lehké a dobře se zapínají v každém počasí.

Salomon Quest 880
nyní 2 799Kč, původní cena 7 499Kč
Salomon Quest 880 je pánská lyžařská obuv vhodná spíše pro pokročilé lyžaře, už kvůli své tvrdosti (flex indexu) 90. Boty disponují přepínáním pro chůzi a lyžování (ski/​walk). Okolo jazyka, ve vnitřní botičce, se nachází nepromokavý materiál, který udrží vaše nohy v suchu i během jízdy v hlubokém prašanu. 

Viva inferno Crush
nyní 2 499Kč, původní cena 9 799Kč
Dámské sjezdové boty Tecnica Viva Inferno Crush byly navrženy přímo pro ženy. Jedná se o výsledek studií různých typů sjezdařek a nabízí tedy to nejlepší splynutí funkce, designu a komfortu. Skelet boty je ve své nástupní části měkčí (Quick Instep), díky tomu má majitelka bot usnadněné nazouvání a vyzouvání bot, a to i při nižších teplotách. Svou tvrdostí (flex indexu) 100 se doporučují spíše velmi pokročilým lyžařkám. 

Salomon Idol 880
nyní 2 299Kč, původní cena 7 499Kč
Salomon Idol 880 je dámská lyžařská obuv pro rekreační a středně pokročilé lyžařky. Tvrdost bot (flex index) je 75. Zajišťují teplo a zároveň odvádí vlhkost, tím udržují celý den vaše nohy v suchu a teple (Biovent). Skelet bot je z lehkého plastu a v přední části je upraven tak, aby se boty snadno a dobře obouvaly (Sensifit).

Pro kompletní nabídku nezapomeňte navštívit stránky freeskibazar.cz!

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...