Vars Early Freeski Camp

Máme tu ideální příležitost pro všechny nedočkavce. Vyražte s námi odpálit freeski sezónu na otvíračku VarsParku 13.12.2014. Loni touhle dobou zde bylo již 30 překážek!

Nezáleží na věku, nezáleží na lyžařském umění, záleží na chuti poznat nové lidi, naučit se novým věcem a užít si pořádnou dávku zábavy na týdenním lyžařském campu Vars Early Freeski Camp! Naučíte se základní triky ve snowparku, pravidla chování ve volném terénu, práci s lavinovou výbavou nebo parádní výšlap do nikam. Všechno bude pečlivě zaznamenáno našimi fotografy a kameramany a vy se tak budete moci doma pochlubit s prvotřídním materiálem, kde budete hrát tu hlavní roli! V rolích koučů Dan HankaMartin Moudrý!

Denní výuka freeskiingu ve snowparku a volném terénu

Každý den od rána bude naplánována výuka ve snowparcích ve Varsu pod vedením Dana HankyMartina Moudrýho a dle vašich lyžařských kvalit. Malé skupinky zaručují individuální přístup. Večerní videokoučink pro odstranění jezdeckých chyb.

Skialp/​freeride výlet v nádherné přírodě

V přihlášce uvádějete, zda-​li máte zájem o freestyle nebo freeride/​skialpkurz. Freeskiing není jenom snowpark a tak vás čeká nádherný výlet na skialpech mimo ruch a hluk lyžařského areálu. Působí jako balzám na duši. Kompletní výbavu vám samozřejmě zapůjčíme.

Odpočinková a testovací zóna

Přímo na kopci pro vás připravíme odpočinkovou zónu s grilováním, lehátky či testovačkou lyží. Žádné zdržování, vše na jednom místě a přímo na kopci!

Večerní videokoučink

Večer za pomocí vašich trenérů probereme ježdění za celý den a odstraníme případné chyby pro rychlejší progress!

Ubytování

Rezidence Eyssina leží 500m od centra Les Claux a jen cca 100m od sjezdovek a obchodů. Všechny apartmány jsou moderně vybavené s vlastním sociálním zařízením a plně vybaveným kuchyňským koutem. Za každou ubytovací kapacitu je potřeba složit vratnou kauci a je nutné provést závěrečný úklid apartmánu. V ceně ubytování je zahrnuto povlečení, ručníky a TV.

Cena zájezdu: 8 530Kč

Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí, 6denní skipas, luxusní autobusová doprava s wifi, povlečení a ručníky, každodenní výuka ve snowparku, testování lyží, DJs, občerstvení, exhibice, přednášky, fotky a videa z akce, DPH, pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje: stravu, vratnou kauci, závěrečný úklid, cestovní pojištění léčebných výloh.

Povinné na místě: vratná kauce 250 €/​apartmán

*Cena platná při plném obsazení apartmánu 6.
Apartmán 4 za příplatek + 350Kč/​osoba.
Volné lůžko + 1 400Kč/​pobyt

Pro koho je camp určen?

Náš freestyle kurz je určen pro všechny, kteří by na lyžích chtěli zkusit něco nového. Podmínka účasti je sjet bez problémů sjezdovku, protože samotná výuka bude probíhat ve snowparku. První den si vás rozdělíme do skupin dle výkonosti a poté začne již trénink ve snowparku. Začátečníci budou přejíždět muldy, zkoušet první malé skůčky, či se učit jízdy pozadu, pokročilí se budou učit rotace, graby či jibbing na zábradlích a bednách.

Vše bude pečlivě zaznamenávat náš fotograf a kameraman, abychom to každý večer u promítání mohli zhodnotit, ukázat si, co bylo dobře a naopak čeho se vyvarovat.

Start tréninku bude každý den v 9:00 ráno až do pauzy na oběd cca ve 12:00, kdy v případě dobrého počasí budeme pro vás přímo ve snowparku grilovat klobásky. Po obědě bude probíhat opět kurz do cca 16:00.Vše bude na bázi individuální domluvy, pokud toho na vás bude moc a budete potřebovat odpočinek, není problém si sednout do lehátka, trochu si pospat nebo den vynechat a jezdit po sjezdovce a užívat si pohodu na horách, o to jde především. 

V případě zájmu nás kontaktujte na mailu milis@freeride.cz, kde zodpovímě všechny vaše dotazy a přihlášky.

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...