Big Shock 3F - Freejump Freeski Fun

Pomalu a nezadržitelně se nám blíží druhý ročník freeski závodů na Freejumpu - Big Shock 3F - Freejump Freeski Fun, který se uskuteční v sobotu 18.7.2015!

Letošní druhý ročník závodu jsme o skoro tři týdny posunuli ze zcela jednoduchého důvodu - chtěli jsme vám dát čas natrénovat pořádné skoky, abyste sebou nemuseli do vody metat kozelce hned načisto z kraje sezóny.

Na sobotu 18.7. jsme si pro vás na skoku do vody – Freejump u Mlékojed (mapka zde) připravili freeski závody o věcné ceny. Již od sobotního rána můžete trénovat své polety do průzračně čisté vyhřáté vody, které může konkurovat pouze azurové pobřeží a s partou přátel si užít pohodové závody. Když vás z vody vyžene hlad a žízeň, postará se o vaše žaludky a pitný režim zdejší milý personál ve stánku. Díky podpoře BigShock je vyloučen nedostatek energie pro závodníky i diváky. 

Z kvalifikace vzejde skupinka max 10 nejlepších lyžníků do finále. Ve vyřazovacích bojích bude mít každý k dispozici 5 skoků, kde se nejlepší 3 počítají a z nichž vzejde výsledek kvalifikace. Ze 3 počítatelných skoků musí být aspoň jeden stylový s rotací do 540 stupňů. Ve finále tento formát budeme opakovat. Tři nejlepší si mezi sebou rozdělí věcné ceny od partnerů akce - freeski/​longboard eshopu snowpanic.cz, Armada SkisBigShock!

Program sobota 18.7.2015:
10:00 – 12:30 trénink
13:00 – 14:30 kvalifikace
15:00 – 16:00 finále
16:30 – vyhlášení výsledků
17:00 - ??:?? volná zábava

KromWars:
V rámci naší kooperace s největší českou letní freeski akcí KromWars se může nejlepší nepozvaný rider těšit na divokou kartu, která ho opravňuje postavit se na start KromWars 2015, které jsou pouze pro pozvané. Další tři nepozvaní rideři v pořadí budou na čekací listině, pokud někdo z pozvaných nebude moci dorazit, dostanou vědět nejpozději 2 dny předem. Pozvaní rideři z ČR: Ondra Beneš, Martin Horák, Dan Hanka, Josef Kalenský, Marek Skála, Michal Peč, Šimon Bartík, Dan Koudelka.

Registrace závodníků bude probíhat od 9:30 do 12:30. Registrovat se můžete předem na adrese milis@freeride.cz. V tomto případě bude startovné činit 150Kč + 50Kč za zapůjčení vesty, pokud máte vestu vlastní, vemte si ji a ušetříte pade. Získáte tak skočné na celý den za zvýhodněnou cenu. Všichni závodníci dostanou na ranní probuzení BigShock a s chutí se mohou vrhnout do vody. Svou účast potvrďte na facebooku zde a těšíme se na vás na Freejumpu!

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...