Na Satisfaction campu jsme jeli bomby!

V redakci nám přistál report s fotogalerkou a videem ze Satisfaction campu v Deštném v O.h.!

Můj první ročník, někoho už čtvrtý. Na začátku února jsem se konečně dočkala SatisFaction campu v Deštné v Orlických horách, který se konal čtvrtou sezónu. Spolu s dalšími čtyřmi holkami, čtyřmi cizinci a partou kluků, které baví freeski, jsem strávila nezapomenutelný týden, který určitě nebyl mým posledním. Jako naprostý začátečník jsem překonala všechny své zábrany a už první den jsem pod vedením SFSC couchů pokořovala své hranice. Na bednách i skocích.

A hlavně, nebyla jsem jediná. Společně se mnou se na campu objevili i další lidi, kteří v sobě objevili zapálení pro freeski teprve tuto nebo minulou sezónu, a proto se na camp s odhodláním přihlásili. A jak sami na konci řekli, bylo to jejich nejlepší rozhodnutí! Za průpravu patří velký dík Petře Jurečkové, která nás, holky, pořádně hecovala a dala nám ty nejlepší základy. Přes občasné bolístky jsme se nevzdávaly a trénovaly jsme celý týden, ikdyž nám počasí jeden den nevyšlo podle očekávání. Kluci samozřejmě jeli bomby trošku jiného levelu. 

Z některých se časem stanou špičky, o to se klidně vsadím! A proč? Protože přišli pod ruce členu české repre a headcouchovi, Danu Hankovi, a taky reprezentantu Slovenska, Richiemu Jurečkovi. Tihle rideři prostě ví a svými radami pomohli camperům se posunout zase o kus dál. Skvěle je pak doplnili finský olympionik ve slopestyle Antti Ollila a skotský freeskier Andy Matthew, který třeba pár let zpět vyhrál vyhlášené Soldiers. Program byl fakt nabitý a zábavný. Začínalo se na svahu už v devět ráno. Respekt teda všem, kteří ani jednou nezaspali a poctivě na sobě makali už od rána! Po lyžovačce se rozhodně nekončilo a tak to pro mnohé byl, v dobrém slova smyslu, náročný týden. 

Každý večer byla samozřejmostí doprovodná část, která byla určena jak k relaxaci na bazénu, bowlingu nebo v sauně, tak k posunutí se dál, v tělocvičně nebo na trampolíně, co se týče freeski. Posledním bodem aktivit byl každodenní videocouching, kde všichni dostaly cenný feedback. Ten pomohl mnohým camperům vyladit jednotlivé chybičky. 

Byl to skvělý týden na horách. Škoda jen, že tak rychle skončil, protože se sešla skvělá parta. Už se nemůžeme dočkat příštího ročníku, kde se všichni staří známí z letoška a noví nadšení campeři znova potkáme a zase posuneme svoje ježdění!
#SatisFactionSkiCamp

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...