Pepého bday na Benecku

A máme tu jeden reportík na odlehčení. Jukneme se na Benecko, kde Pepé Kalenský o víkendu oslavil svoje narozky ryze ve freeski stylu! Tohle byla čistá zábava...!!

Narozeniny můžete oslavit různě. Pokud je vám tak osm můžete vám uspořádat oslavu u Mekáče. Až budete starší můžete trapně slavit v rodinném kruhu, udělat si s přítelkyní romantický den nebo vyrazit se zmrskat s partou do vašeho oblíbeného klubu. Pokud však máte v kolonce záliby napsáno freeskiing můžete jít na to tak jako Pepé Kalenský, kterej předposlední dubnovou sobotu uspořádal svoje 23. narozeniny jednoduše ve freeski stylu!

Co na takovou legrandu potřebujete? Recept je celkem snadnej. Chce to pořádnou bandu stejně smýšlejících magorů (jak dámy tak pány samozřejmě), nějakej ten alkohol, hudbu, grilbu no a hlavně, aby to splňovalo freeskiingové podmínky a normy tak nějakej ten cár sněhu a k tomu pár překážek. Tak tohle všechno se přesně vyskytovalo uplynulou sobotu na Benecku. Nezbývalo tak nic jiného než odpálit čirou freeski řachu. Bylo jasné, že se Benecko zatřepe v základech.

První hosté se trousili na kopec už kolem ranní devítky. Prostě takovej mejdan nešlo dospat. Bylo taky jasné, že kdo dorazí mezi prvníma tak mezi prvníma odpadne. Základní zákon společenské únavy. Méně zkušení party peaoples tak raději dorazili až ve večerních hodinách. Hned od prvních hodin na všechny čekala pořádná zásobárna pivíček, maso na gril a hlavně dobrá nálada, která je u takového dne podmínkou. Na všechny jibuchtivé pak čekaly tři šejplé překážky a to rovná bedna, speed raildvě menší bedny za sebou, při kterých jste se mohli dosytnosti vydovádět a hlavně si udělat žízeň na večerní trdlování. Ale je jasné, že tady to tak čistě o ňákym jibování nebylo… 

Protože Pepek je postava na české freeski scéně oblíbená dorazila opravdu hutná dávka hostů a to od lokálních homies a chicks po členy 59th crew, FreezGangu ale i dalších a dalších band a tlup. Nechyběli ani zástupci snowboardingu a samozřejmě pořádná porce něžného pohlaví, protože párkové slavnosti zrovna na plánu dne nebyly. 

S přibývajícím časem přibývali hosté, ubývalo pivo, rozum a síla k ježdění. Chýlilo se tak už pouze k mejdanu, který se pomalu z beneckého snowparku přesouval na místní bowling. Vzhledem k tomu, že se začínalo fakt brzo už v brzkých večerních hodinách většina účastníka měla lehké problémy s konverzací a koordinací svých pohybů. Lidskej kompas byl zkrátka značně nakažen párty módem. Na bowlingu se pak už dělo pouze klasické peklo, které by i Lucifer záviděl. Myslím, že pár jedincům asi bude u baru vyset fotka s nápisem Wanted. Zlatého bludišťáka bych asi udělil Kolesovi za hraní bowlingu svým tělem místo koulí. Jestli dal strike už fakt nevim…

Jak to všechno končilo asi nikdo neví. Ale to nejsilnější jádro pokračovalo i v neděli. Zkrátka jestli by měl každém freeskier slavit narozky podobně jako Pepé asi bychom nepřežili ani jednu sezónu nebo spíš měsíc. Jinak čistá zábava…. 

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...