Rekapitulace Windells 2017

Windells kempy v americkým Mt. Hoodu to je letní ráj, kam by se chtěl asi juknout nejeden freeskier. My jsme dneska sesmolili rekapitulaci letošního léta v Oregonu.

Letní zaoceánský Windells kempy na americké sopce Mt. Hood v Oregonu jsou vlhkým snem mnoha freeskierů. Tahle letní paráda má freeskiing v nabídce již od roku 1998, a tak má zkušeností na rozdávání. Letošní rok si kempeři mohli vybrat z celkem šesti osmitýdenních kurzů, kde na ně čekali zkušení kaučové z řad provařených i lokálních freeskierů. Kromě freeskiingu se tady dá taky na souběžných kempech zlepšovat ve snowboardingu, na kolech nebo na skateboardech. Celej tým, kterej tady operuje a stará se o blaho návštěvníků, kteří za osm dnů vypláznou minimálně neslušných 1999 USD čítá téměř tři sta osob!

Na kempery čeká parádně připravenej privátní park, kde nechybí taky rampa, bagy a dva vlastní lanový vleky. Letos byl v menu taky tradiční Adult Camp pro starší jedna dvaceti let a na svoje si přišlo taky něžný pohlaví díky Girls Weeku. Po ježdění pak na všechny čeká sranda v podobě více jak padesáti dalších aktivit počínaje trampolínami, bowlingem, fotbálkem, paintballem až po talent show nebo zombie night a další legrandy. Každý víkend taky zaštítí díky Takeover™ Session freeski hvězdy, s kterema můžou pak kempeři celej týden jezdit a felit. Tohle léto se zde tak ukázali zabijáci jako Tom Wallisch, McRae Williams, Nick Goepper, Bobby Brown, LSM, Magnus Granér, Khai Krepela nebo třeba Torin Yater-​Wallace a z buchet třeba Devin Logan.

Není tak divu, že Windells slogan zní „The Funnest Place on Earth“. Pokud tak nemáte zatím plány na příští letní měsíce a chtěli byste si splnit sen, tak jukněte na jejich stránky - tady, kde se dozvíte veškerý podrobnosti a detaily. Pak už jen stačí lehce popustit kohoutek peněžence a můžete vyrazit směr letní freeski ráj!

My si teďka už jenom dáme šest ofiko videí, pěkně každý za jeden letošní týden Windells kempů.

Windells 2017 Session 1:

Windells 2017 Session 2:

Windells 2017 Session 3:

Windells 2017 Session 4:

Windells 2017 Session 5:

Windells 2017 Session 6: 

Foto by Windells

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...